duminică, 18 ianuarie 2015

Uscator de rufe Hotpoint TCF 87B 6PY1, Condensare, 8 kg, 16 programe, clasa B

Odata cu aparitia uscatoarelor, uscatul rufelor a devenit un procedeu similar spalarii, rufele fiind uscate eficient si intr-un timp cat mai scurt, fara a depinde de conditiile meteorologice in cazul in care atarnatul rufelor era vechea metoda pe care utilizati.
Daca sunteti in cautarea unui uscator de rufe de o calitate foarte buna, la un pret destul de accesibil, va recomand atunci sa alegeti acest Hotpoint TCF 87B 6PY1 ce are ca metoda de uscare condensarea.
Fac aici o scurta paranteza prin a va spune despre Hotpoint ca este unul dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice la nivel mondial, produsele fabricate de catre acestia avand garantia calitatii si a fiabilitatii.
Revenind la prezentare, vom descoperi ca uscatorul nostru este unul foarte performant si bogat pe partea de caracteristici. Se fac remarcate designul, capacitatea mare de incarcare, cat si gama extrem de diversificata de programe.

                         Aici un pret foarte bun pentru acest uscator de rufe
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale uscatorului

Incarcarea rufelor se face frontal, capacitatea suportata fiind de pana la 8 kg la o singura spalare, asta doatorita cuvei ce are volumul de 112 litri.
Deschiderea hubloului se face pe partea dreapta, pana la 180 de grade, incarcarea realizandu-se foarte usor.
Clasa energetica in care acesta se incadreaza este B, cosnumul de curent fiind ceva mai crescut, 4.7 kw in ciclul standard. Un lucru perfect normal, mai ales daca ne raportam la performantele excelente ale acestuia.
Pe partea de programe, uscatorul Hotpoint TCF 87B 6PY1 ne pune la dispozitie o gama de 16 programe, foarte apropiate ca denumire cu cele ale unei masini de spalat, doar ca aceste programe sunt doar pentru uscare.
Regasim aici: program bumbac, matase, lana, jeans, camasi, lenjerie de pat si prosoape, delicate, reimprospatare, calcare usoara, antialergic, plus si incalzire.
Programele sunt create in asa fel incat sa asigure cele mai bune rezultate in functie de tipul articolelor introduse. De exemplu, programul jeans este proiectat special pentru uscarea blugilor, asigurand rezultate perfecte la uscare, pastand elasticitatea si forma acestor articole si protejand culorile.
Se mai remarca programul de reimprospatare ce are actiune rapida asupra hainelor uscate, cat si programul calcare usoara ce beneficiaza de tehnologia IronZone ce face calcarea rufelor sifonate extrem de usoara si rapida.
Senzorii integrati asigura nivelul optim de uscare al hainelor, detectand momentul in care umezeala a fost eliminata din rufe si orpind programul, economisind astfel si elergie electrica.
Alte caracteristici speciale: programare intarziata, semnalizare acustica la finalizarea programului.
Uscatorul are in dotare si un display lcd, acesta afisand timpul ramas pana la finalzarea programului.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest uscator de rufe Hotpoint TCF 87B 6PY1, capacitatea mare de incarcare, performantele exceptionale la uscare combinate cu gama diversificata de programe si pretul destul de accesibil va garanteaza ca ati facut cea mai corecta alegere cu putinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates