duminică, 11 ianuarie 2015

Laptop HP 350 cu procesor Intel® Core® i5-4200U 1.60GHz, 4GB, 1TB, AMD Radeon HD 8670M 2GB, FreeDOS, Black/Silver

Articolul de astazi are ca subiect prezentarea laptop-ului HP 350, solutia perfecta atunci cand va doriti un laptop de o calitate foarte buna si accesibil ca pret care sa va ofere cele mai bune performante intr-o gama variata de activitati.
Cu toate ca este conceput pentru afaceri, acesta poate raspunde si in utilizarea in activitati multimedia sau gaming, nu doar office, asta datorita componentelor calitative cu care acesta este dotat.
Un laptop entry-level ce include o configuratie hardware absolut perfecta ce va ajuta sa realizati activitatile de zi cu zi cu rapiditate, cu o viteza de raspuns extrem de mica.
O achizitie care merita cu siguranta, cei de la HP fiind recusnoscuti pentru calitatea excelenta a produselor, acest laptop demonstrand faptul ca se poate obtine calitate si la un pret cat se poate de acceptabil.
Designul laptop-ului HP 350 este unul foarte atragator, fiind evidentiat de finisajele mate,dar si combinarea intre culorile argintiu si negru contribuie la aspectul modern al acestuia.

                           Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Materialele folosite la realizare sunt foarte calitative, in timp ce constructia laptop-ului este una foarte compacta, de dimensiuni reduse.
Puterea mare a laptop-ului este furnizata de componentele performante, de calitate superioara.
Acesta este dotat cu procesor intel core i5 din generatia a patra ce ruleaza la viteza de 1600 mhz si este dotat cu tehnologia turbo boost ce ii permite sa urce pana la 2600 mhz in ativitatile solicitante.
Prezinta arhiectura haswell, se bazeaza pe tehnologia de 22 nm si are o memorie cache de 3 MB.
Placa video este una dedicata, model AMD HD 8670M cu 2 GB de memorie, oferind grafica excelenta indiferent de activitatile in care va fi utilizat.
O placa video performanta ce va permite sa rulati si jocuri la un nivel grafic bun.
Memoria ram inclusa este de 4 GB, in timp ce stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de stocare de 1 TB, o capacitate foarte mare ce va permite sa stocati un volum mare de fisiere multimedia.
Ecranul laptop-ului HP 350 este cel standard, cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia hd de 1366x768, oferind o claritate foarte buna asupra imaginilor afisate.
Acumulatorul este unul li-ion cu 4 celule, oferind o autonomie de lucru foarte buna.
Sunetele sunt redate prin difuozoarele stereo ce beneficiaza de tehnologia speciala dts sound, claritatea fiind una foarte buna.
Pentru convorbiri pe internet aveti la dispozitie camera web hd si microfon.
Conectiarea dispzitivelor externe se realizeaza foarte usor, asta datorita conectivitatii bogate ce include porturi hdmi, iesire audio, usb 2.0, usb 3.0 si a cititorului de carduri sd.
Mai include rj-45(lan) si wireless pentru conectarea la internet, precum si bluetooth 4.0.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest laptop, fiind unul dintre cele mai calitative si performante produse disponibile pe piata la acest pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates