marți, 20 ianuarie 2015

Combina frigorifica Arctic AK366NF+, 355 l, Clasa A +, No Frost, H 201 cm, Alb

Atunci cand vine vorba de electrocasnice de calitate si accesibile ca pret, Arctic este producatorul care merita sa-l alegeti, produsele acestora fiind unele dintre cele mai atractive, cu un raport/calitate pret excelent.
Astazi va voi prezenta combina frigorifica Arctic AK366NF+,un aparat frigorific comercializat la un pret extrem de mic pentru ceea ce ofera.
Sta excelent atat pe partea de caracteristici, cat si in privinta designului.
Aspectul combinei frigorifice este unul modern, dimensiunile fiind destul de compacte.
Aceste dimensiuni sunt in mare parte standard(59.5 lungime x 60 cm latime), inaltimea fiind ceva mai mare( 201 cm).
La nivelul caracteristicilor se fac evidentiate: capacitatea mare de stocare, sistemul de racire, cat si consumul scazut de energie.
Capacitatea neta totala de stocare deste de 312 litri, compartimentarea fiind realizata intr-un mod eficient.
Capacitatea frigiderului este de 222 litri, fiind compartimentat pe 4 rafturi ce pot fi ajustate, 4 suporti de usa, 2 compartimente pentru legume/fructe, cat si un compartiment eco fresh ce pastreaza alimentele la temperatura de 0 grade.
Rafturile sunt realizate dintr-o sticla foarte rezistenta, avand o durabilitate sporita.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Iluminarea interioara a frigiderului se realizeaza pe leduri, lumina produsa fiind foarte puternica. Aceste leduri sunt extrem de economice energetic si au o durata de viata foarte indelungata.
Congelatorul are capacitatea de 90 de litri si este impartit pe 3 compartimente, fiind destul de spatios. Deasupra compartimentului superior mai este situat un compartiment multifrost zone, o tavita de dimensiuni mai mici ce va permite sa congelati orice tip de aliment. Si daca tot suntem aici, ar mai fi de mentionat capacitatea de congelare, aceasta fiind de 6 kg/ 24 de ore.
Faptul ca aceasta combina frigorifica este dotata cu un sistem de racire no frost reprezinta un lucru extraordinar, mai ales daca ne raportam la pretul la care aceasta este comercializata. Pana de curand, acest sistem era destinat doar combinelor frigorifice ce faceau parte din categoriile superioare de pret.
Avantajele sistemului no frost sunt urmatoarele:
-prelungeste timpul de conservare al alimentelor, fiind bazat pe curenti reci de aer (sistem multiflow) ce asigura distribuirea uniforma a temperaturii si a umiditatiii;
-inlatura necesitatea dezghetarii periodice, prevendind formarea de depuneri de gheata.
Se mai remarca functia Eco Balance, aceasta asigurand un nivel optim de umiditate, prevenind astfel deshidratarea alimentelor.
Functiile speciale ale acestei combine frigorifice sunt: cea de congelare rapida, cat si sistemul EcoBuzz de averitzare sonora pentru usa deschisa.
Din dotarea acestei combine face parte si un display led, acesta, impreuna cu butoanele ce il insotesc oferind controlul asupra temperaturii congelatorului si a frigiderului, precum si activarea functiilor speciale.

Asadar, Arctic AK366NF+ este o combina frigorifica ce merita a fi achizitionata, caraceristicile excelente care stau la baza acesteia va garanteaza ca ati dat banii pe un produs extrem de calitativ de care cu siguranta veti fi satisfacut.
Acestea fiind spuse, recomand achizitionarea acestui produs cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates