duminică, 21 decembrie 2014

Televizor LED Smart TV 3D Philips, Full HD, 107 cm, 42PFH6109

Philips este unul dintre producatorii de televizoare care mi-au lasat o impresie placuta,demonstrand faptul ca se situeaza peste medie intr-o piata extrem de competitiva unde concurenta este acerba.
Prin comcercializarea unor produse extrem de calitative la preturi foarte avantajoase,cei de la Philips ne demonstreaza ca nu este necesar sa investim sume semnificante de bani pentru a beneficia de calitate.
Exemplu perfect al unui televizor ce da curs acestei afirmatii este Philips 42PFH6109.
Un televizor foarte performant,capabil sa ofere o calitate impresionanta a imaginilor afisate si o functionalitate smart foarte buna.
La prima vedere acesta impresioneaza prin designul foarte modern si inovator cu rama lucioasa,ultrasubtire si suportul de masa elegant.Calitatea constructiei este deasemenea excelenta.
O realizare perfecta pentru un televizor al noii game din 2014.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest televizor

  Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale televizorului

Alt punct forte al acestui televizor este reprezentat de imagine.
Calitatea imaginilor afisate este impresionanta pentru un televizor atat de accesibil ca pret din toate punctele de vedere care le-as putea lua in considerare.
Cei 107 cm ai ecranului se dovedesc suficienti pentru a crea o experienta optima de vizionare si a va bucura cu adevarat de continutul in format hd la adevarata lui valoare.
Rezolutia Full HD de 1920x1080p si tehnologiile speciale ale imaginii:pixel plus hd,perfect motion rate 200 Hz si micro dimming asigura reproducerea fidela,la cel mai inlat nivel a continutului afisat.
Se remarca aici rata ridicata a contrastului si acuratetea excelenta in reproducerea culorilor.
Poate reda si continut 3D,fiind dotat cu tehnologia pasiva(polarizata),oferind o experienta tridimensionala extrem de realista si extrem de clara.
Calitatea sunetelor redate este deasemenea foarte buna.Sistemul audio stereo cu puterea de 20 de W include o serie de caracteristici speciale ce ajuta la crearea unei experiente audio de calitate.
Functiile smart:cu toate ca sistemul de operare inclus pe televizoarele Philips nu este unul dintre cele mai bune,experienta in utilizare este una destul de buna.Oricum,noua versiune a sistemului de operare este cu mult imbunatatita fata de cele anterioara.Datorita procesorului dual core,viteza de operare este una decenta,iar accesul la aplicatii se realizeaza destul de rapid.
Cele mai populare aplicatii ale momentului le gasim preinstalate in interfata smart,iar altele vor putea fi descarcate din magazinul de aplicatii.
Functii speciale:media player-redarea continutului multimedia intr-o gama diversificata de formate.
Conectivitatea:wi-fi,rj-45,3 porturi hdmi,component,scart,iesire audio,slot ci+ si 2 intrari usb.


Televizorul este disponibil si la: Altex

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates