duminică, 4 ianuarie 2015

Laptop Asus X555LD-XX138D cu procesor Intel® Core™ i7-4510U 2.00GHz, Haswell™, 4GB, 500GB, nVidia GeForce 820 2GB, Free DOS, Black

Asus este unul dintre cei mai importanti producatori de laptop-uri la nivel mondial,produsele lor fiind recunoscute pentru calitatea exceptionala si pretul corect la care sunt comercializate.
Ca si in cazul de fata, Asus X555LD-XX138D este un laptop foarte performant si atractiv ca pret prin ceea ce ofera, avand un raport calitate/pret excelent.
Reprezinta o alegere excelenta, fiind destinata unei categorii diversificate de utilizatori.
Datorita performantelor foarte bune pe care la ofera, il veti putea utiliza intr-o gama larga de activitati.
Design-ul laptopului este foarte elegant, remarcandu-se prin finisajele moderne si prin culoarea gri ce da impresia ca este realizat din metal.Oricum, materialele folosite la realizarea carcasei sunt de cea mai buna calitate.
Este si foarte compact deasemenea, dimensiunile reduse de 38.2 cm lungime, 25.6 cm latime si 2.58 cm grosime si greutatea de doar 2.3 kg il fac a fi foarte protabil si usor de transportat.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

           Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Performantele furnizate sunt exceptionale, asta si datorita configuratiei excelente pe care acesta o include.
Asus X555LD-XX138D este dotat cu un procesor intel core i7 extrem de rapid, ce are o viteza de lucru de 2000 mhz(turbo boost pana la 3100 mhz), dual core, 4 MB cache, arhitectura haswell si tehnologie de 22 nm.
Un procesor foarte puternic ce poate face fata cu usuinta oricarei activitati.
Performantele in jocuri sunt excelente deasemenea, asta datorita faptului a acest laptop este dotat cu placa video integrata de la nVidia, model 820M cu 2 gb memorie.
Aceasta configuratie mai are in componenta o memorie ram de 4 gb si un hdd cu capacitatea de 500 gb ce are un buffer destul de bun de aproximativ 80 mb/sec.
Ca si la majoritatea laptop-urilor, display-ul este de tip standard, avand diagonala de 15.6 inch si o rezolutie hd de 1366x768.
Acest laptop beneficiaza de o conectivitate foarte bogata, fiind dotat cu 3 porturi usb(2 porturi ce beneficiaza de standardul 3.0 si  unul de tip 2.0), hdmi, vga, iesire audio, rj-45 pentru conectarea prin cablu la reteaua de internet, wi-fi pentru conectarea la internet fara fir si bluetooth.
In prvinta dotarilor, acest laptop mai beneficiaza de un sistem audio stereo de doua difuzoare ce se bazeaza pe tehnologia sonic master, sunetele produse avand o calitate excelenta.
Mai beneficiaza de camera web,microfon si cititor de carduri.
Are si o autonomie foarte buna, noua serie de laptopuri de la Asus, dintre care si acesta incorporand acumulatoare li-ion cu 2 celule, extrem de eficiente.
Veti putea obtine o autonomie de 5 ore de utilizare in medie, in functie de activitati.

Asadar, Asus X555LD-XX138D reuseste sa demonstreze ca este un laptop de cea mai buna calitate prin performantele foarte bune pe care le ofera si reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care la puteti face la acest pret.
Acestea fiind spuse, va recomand sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates