sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 7420 S, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Atunci cand vine vorba de electrocansice, Whirpool reprezinta pentru mine intaia alegere fara doar si poate, fiind unul dintre cei mai importanti producatori ce tin la calitatea produselor fabricate, experienta vasta ce se intinde pe o perioada indelungata de zeci de ani si multele aprecieri din partea utilizatorilor dau curs acestei afirmatii.
Articolul de astazi are ca subiect prezentarea masinii de spalat Whirpool AWO/C 7420 S.
O masina de spalat care respecta traditia celor de la Whirpool in materie de calitate si fiabilitate, fiind o alegere exceleta prin prisma caracteristicilor excelente de care aceasta da dovada.
La un pret mediu, destul de accesibil as putea spune, aceasta masina de spalat se claseaza a fi ca una dintre cele mai performante disponibile pe piata ce fac parte din aceasta categorie.
Deisgn-ul este unul modern, evidentiat de forma eleganta a panoului de control, dar si de culoarea gri a tamburului alternata cu albul impecabil ii confera un asect aparte.
La nivelul programelor de spalare, Whirpool AWO/C 7420 S ofera o gama variata, fiind disponibile programe din toate categoriile.

                                      Cumpara masina de spalat de aici la un pret foarte bun
                        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Beneficiaza de programe pentru spalarea rufelor din diferite tesaturi : bumbac, lana, sintetice, mix, program delicate, colorate, economice: aqua eco si super eco, program rapid de 15 minute, dar si de optiunile de spalare : prespalare, spalare manuala si clatire intensiva.
Tehnologia 6 th sense colors este benefica rufelor colorate, oferind cele mai bune performante, actionand in functie de culorile setate.
Datorita tehnologiilor speciale utilizate la spalare, veti putea obtine performante inalte cu un consum scazut de resurse, Prin spalarea la 40 de grade, economiile rezultate de pana la 40% vor avea un impact pozitiv asupra facturii de utilitati.
De amintit ar fi si faptul ca aceasta masina este extrem de economica indiferent de alegerea facuta.
Aceasta se incadreaza in clasa A+++ energetica, avand un consum in ciclul standard de spalare (la 60 de grade) de doar 0.84 kw. Un consum mult mai scazut poate fi obtinut cu ajutorul programelor eco sau la setarea unei temperaturi mai joase.
Dar, pentru obtinerea celor mai bune rezultate va recomand sa utilizati optiunea potrivita, indiferent de consum. De exemplu, pentru rufe murdare puteti seta un program standard intensiv, cele mai putin murdare putand a fi spalate si cu un program economic.
Capacitatea de incarcare este una excelenta, cuva cu capacitate mare permitand incarcarea a pana la 7 kg de rufe, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun. Tamburul este realizat din otel inoxidabil, avand volumul de 52 de litri.
Centrifugarea se realizaeaza la o viteza de 1200 rpm, asigurand o stoarcere perfecta.
In ceea ce priveste zgomotul produs, Whirpool AWO/C 7420 S este o masina de spalat destul de silentioasa, producand un zgomot maxim in timpul centrifugarii de 75 dB.

In conclzie, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat de cea mai buna calitate va recomand cu incredere sa o alegeti pe aceasta. Un produs exceptional din toate privintele ce merita achizitionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates