sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Laptop Acer Aspire E5-572G-768V cu procesor Intel® Core™ i7-4712MQ 2.30GHz, Haswell™, 15.6", 8GB, 1TB, DVD-RW, nVidia GeForce 840M 2GB, Linux, Black

Daca va doriti un laptop performant si de cea mai buna calitate, care sa va ofere performante exceptionale in orice activitate, atunci Acer Aspire E5-572G-768V ar putea reprezenta alegerea perfecta de care aveti nevoie.
Cu toate ca nu are un pret atat de scazut ca si alte laptopuri, reprezinta o investitie care merita sa o faceti.In acest fel, veti avea garantia calitatii si a fiabilitatii, perfromantele excelente ale acestuia ii vor garanta o durata indelungata de viata pe plan tehnic.
Lasand la o parte caracteristicile tehnice ale produsului, acesta ne va incanta de la bun inceput prin designul modern cu care se poate lauda.
Aspectul acestuia se remarca prin finisajele bine realizate, fiind realizat din materiale de cea mai buna calitate.
Prezinta o realizare compacta, de dimensiuni reduse, fiind foarte usor de transportat pe oriunde.
Autonomia foarte buna a bateriei reprezinta un mare avantaj.Veti putea obtine pana la 7 ore de utilizare pentru a ramane conectat la activitatile de lucru intreaga zi.

                             Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Ecranul laptopului Acer Aspire E5-572G-768V este de o calitate foarte buna.Are diagonala de 15.6 inch si o rezolutie hd de 1366x768, imaginile fiind afisate la o claritaate excelenta.Culorile sunt reproduse cu o acuratete foarte buna, contrastul este superb, iar unghiurile de vizualizare sunt extinse.
Daca ne raportam la configuratia hardware, vom descoperi super componentele pe care acesta le gazduieste.
Include un procesor extrem de performant, Intel Core i7 ce face parte dintr-o gama superioara si asigura cele mai bune performante in orice activitate.Se bazeaza pe patru nuclee si ruleaza la o viteza de 2300 mhz.Poate ajunge pana la 3300 mhz atunci cand este necesar, asta datorita tehnologiei turbo boost.Are o memorie cache de 6 MB, fiind un procesor cu arhitrectura haswell ce se bazeaza pe tehnologia de 22 nm.
Acesasta configuratie este completata de placa video nVidia Geforce 840 M cu 2 gb memorie ce ofera performante excelente in rularea jocurilor la cel mai inalt nivel grafic.
Mai include o memorie ram de 8 gb, perfecta pentru orice activitate in multitasking si un HDD cu capacitatea de 1 TB pentru stocarea foarte multor fisiere multimedia.
Sta bine si pe partea multimedia.Include: unitate dvd-rw. camera web, microfon,difuzoare stereo si cititor de carduri.
In privinta conectivitatii, acesta este dotat cu : porturi hdmi, vga, iesire audio, usb(2.0 si 3.0), rj-45, wireless si bluetooth.

In concluzie, Acer Aspire E5-572G-768V este un laptop complet din toate punctele de vedere, fiind extrem de performant, elegant si foarte portabil.
Va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates