sâmbătă, 3 ianuarie 2015

Laptop Asus X555LN-XX057D cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Black

Sunteti in cautarea unui laptop si nu v-ati hotarat inca ce model sa alegeti?
Astazi vin cu o recomandare cat se poate de buna pentru dumneavoastra, ce are numele de Asus X555LN-XX057D.
Un laptop excelent in privinta caracteristicilor si extrem de competitiv ca si pret.
La un pret destul de accesibil, mai degraba rezonabil pentru ceea ce ofera,  acesta se face remarcat prin perfromantele foarte bune care le ofera,fiind perfect pentru utilizarea intr-o gama larga de activitati office,multimedia,chiar si gaming.
Este si foarte portabil deasemenea. dimensiunile reduse ale acestuia il transforma in partenerul ideal de calatorie, fiind foarte usor de transportat.
Are o greutate de doar 2.3 kg si o grosime de numai,26.8 mm.
Design-ul este unul foarte modern,cu finisaje elegante si fin texturate.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

La nivelul dotarilor tehnice, acest laptop se bazeaza pe o configuratie hardware ce are in componenta sa componente performante, de cea mai buna calitate.
Asus X555LN-XX057D este dotat cu procesor intel core i5(4210 U) ce ruleaza la viteza de 1700 mhz(poate atinge 2700 mhz in turbo boost).Se bazeaza pe doua nuclee fizice si are o memorie cache de 3 MB.
Mai include placa video dedicata cu chipset de la nvidia si 2 gb de memorie, 4 gb de memorie ram ddr 3 si un hdd cu capacitatea de stocare de 1 TB.
Puterea mare a procesorului, combinata cu placa video performanta si memoria ram rapida vor oferi o experienta de utilizare exceptionala.
Fie ca sunteti un gamer pasionat sau va intereseaza alte activitati multimedia, acest laptop va satisface nevoile cu siguranta, la cel mai inalt nivel.
Ecranul laptop-ului este de o calitate foarte buna.Cu toate ca nu este full hd 1080P, avand o rezolutie hd de 1366x768, acesta va afisa imaginile la o claritate excelenta.
Pe partea multimedia se remarca difuzoarele stereo cu tehnologia sonic master ce produc un sunet foarte clar si precis, o experienta audio de inalta fidelitate.Mai include:camera web, microfon, cititor de carduri si unitate dvd-rw.
La nivelul conectivitatii, se evidentiaza in primul rand porturile usb 3.0 ce asigura o rata a trasferului foarte ridicata, de pana la 10 ori mai rapida fata de vechiul standard usb 2.0(este inclus un port si de acest tip).
Tot la capitolul conecitivitate, acesta mai include :hdmi, vga, iesire audio, rj-45, wi-fi si bluetooth.

Asadar,daca va doriti un laptop performant, de cea mai buna calitate, modern si portabil, va recomand cu incredere sa alegeti acest Asus X555LN-XX057D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates