vineri, 2 ianuarie 2015

Laptop Acer Aspire E5-521-39B4 cu procesor AMD Quad Core A6-6310 2.40GHz, 15.6", 4GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R4, Linux, Black

Daca va doriti un laptop performant, care sa va ofere performante foarte bune in activitatile uzuale de zi cu zi, modelul pe care vi-l propun sa-l alegeti este Acer Aspire E5-521-39B4.
Un laptop modern in privinta designului si foarte compact daca ne raprotam la dimensiunile acestuia.
Designul laptopului se remarca prin finisajele mate ale carcasei ce ii ofera un aspect foarte elegant.
Carcasa este realizata din plastic de calitate superioara si este foarte solida si robusta.
Dimensiunile compacte(381.6x256x25.3 mm) si greutatea redusa (2.4 kg) il fac a fi foarte portabil si usor de transportat.
Pe partea tehnica,acest laptop se face evidentiat prin componentele de calitate ce furnizeaza peformante destul de bune,ecranul excelent,dar si prin acumulatorul cu 6 celule.
Configuratia hardware a laptopului include:procesor AMD cu 4 nuclee ce ruleaza la viteza de 2400 mhz, placa video integrata cu chipset AMD Radeon R4, 4 gb de memorie ram si un HDD cu capacitatea de stocare de 1 TB.

                         Cumpara acest laptop de aici la un pret foarte bun
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului  

Datorita componentelor cu care acest laptop este dotat, performantele furnizate intr-o gama larga de activitati office si multimedia vor fi excelente.
Alt aspect prin care se remarca este autonomia bateriei.Multumita acumulatorulu li-ion cu 6 celule,veti beneficia de o autonomie de lucru ce poate ajunge pana la 7 ore.
Si ecranul este de o calitate foarte buna,afisand imagini luminoase si extrem de clare,fidel reproduse.
Acest ecran se bazeaza pe tehnologia LCD-LED si are o rezolutie HD de 1366x768.
Partea multimedia are in componenta difuzoare stereo de calitate ce produc un sunet foarte clar si precis, fiind dotate cu tehnologia speciale HD audio.Camera Web HD si microfonul integrat va permit sa efectuati convorbiri(ex. Skype) la o calitate foarte buna.Mai regasim aici:unitate dvd-rw si cititor carduri SD.
La nivelul conectivitatii,acest laptop include o gama larga de conectori.Avem aici:porturi hdmi,vga,usb(2.0 si 3.0) si iesire audio.Mai include un conector rj-45(lan) si wireless pentru conexiunea la internet, dar si bluetooth 4.0.
Atat tastatura, cat si touchpad-ul permit un control foarte intuitiv asupra laptopului.Butoanele sunt pozitionate in asa fel incat sa permita o tastare rapida si precisa.Touchpad-ul are ca functii speciale gesturile multitouch(ex. Zoom).

In concluzie,Acer Aspire E5-521-39B4 reprezinta o alegere excelenta,fiind un laptop portabil si calitativ ce ofera un nivel al performantelor destul de bun.

Un comentariu:

Designed By Blogger Templates