marți, 13 ianuarie 2015

Sistem Desktop PC Lenovo IdeaCentre H30-00 cu procesor Intel® Pentium Quad-Core® J2900 2.41GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Black

Sistemele desktop inca reprezinta o alegere viabila in favoarea laptopurilor, fiind alegerea perfecta in cazul in care aveti nevoie de un PC pentru acasa/birou pe care sa il utilizati in orice activitati office si multimedia solicitante ce necesita resurse hardware.
Un sistem desktop destul de perfromant, comercializat la un pret foarte accesibil, ce poate raspunde utilizarii in aproape orice activitate este Lenovo IdeaCentre H30-00.
Acesta se face remarcat prin componentele de o calitate foarte buna ce alcatuiesc o configuratie hardware absolut decenta pentru acest pret.
Din aceasta cofngiuratie face parte un procesor intel pentium cu patru nuclee ce ruleaza la frecventa de 2410 mhz, beneficiind si de tehnologia turbo boost ce poate creste frecventa pana la 2660 mhz in functie de activitati.

                          Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
Afla aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui sistem desktop

La nivel grafic, Lenovo IdeaCentre H300-00 are in dotare o placa video integrata, mai exact intel hd graphics. Intradevar, nu o placa video atat de performanta comparativ cu una dedicata. Dar acest lucru nu inseamna ca nu poate rula jocuri. Se descurca excelent in jocuri, furnizand o grafica cat se poate de acceptabila in orice situatie.
Memoria ram cu capacitatea de 4 GB, tip DDR 3, cu frecventa de 1600 mhz este suficienta pentru o utilizare obisnuita.
HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB ofera o capacitate de stocare destul de incapatoare pentru inmagazinarea foarte multor fisiere multimedia.
Include si o unitate dvd-rw pentru citirea/inscriptionarea discurilor.
La nivelul conectivitatii se regasesc o varietate mare de porturi/conectori, mai exact: 1 port USB 3.0, 4 porturi USB 2.0, iesire audio in 5.1 canale, iesire monitor(VGA), RJ-45(lan), precum si cititor de carduri.
Lenovo IdeaCentre H30-00 vine si cu sistem de operare preinstalat. Acesta include o versiune completa si autentica a sistemului de operare Windows 8.1.
Designul acestui sistem desktop este unul foarte modern, prezentand o constructie de dimensiuni reduse cu finisaje elegante pe toate suprafata,  evidentiate prin textura fina liniara in partea frontala.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest sistem desktop, performantele exclente oferite si pretul foarte accesibil la care este disponibil fiind factorii care il recomanda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates