marți, 13 ianuarie 2015

Sistem Desktop PC HP EliteDesk 705 G1 MT cu procesor AMD Quad-Core A8-6500B 3.5Ghz, 8GB, 1TB, AMD Radeon™ HD 8570D, FreeDOS, Mouse + Tastatura

Daca aveti nevoie de un sistem desktop pentru acasa, care sa va ajute sa va desfasurati activitatile uzule de zi cu zi la un nivel al performantelor foarte bun, ati putea alege atunci acest HP EliteDesk 705 G1 MT.
La un pret mai mult decat decent, acesta are in configuratia sa componente foarte calitative, oferindu-va performante excelente in activitati multimedia si office.
Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care il veti utiliza in activitatile amintite. Pentru a va bucura de jocuri de ultim moment pe acest sistem este recomandat sa faceti un upgrade la placa video.
Peste toate cele, dupa parerea mea este o investitie care merita. Daca vom arunca o privire peste specificatiile tehnice vom descoperi ca sunt foarte bune pentru un pret atat de accesibil.
O configuratie hardware ce include un procesor AMD cu patru nuclee ce ruleaza la super frecventa de 3500 mhz si are o memorie cache de 4 MB.
Grafica este asigurata de placa video AMD Radeon HD 8570D.

                        Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
  Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice ale acestui sistem desktop

Si memoria ram este excelenta, cei 8 GB de memorie cu frecventa de 1600 mhz dovedindu-se a fi suficienti in orice activitate.
Cum spuneam, performantele furnizate sunt excelente, chiar si jocurile vor putea fi rulate fara probleme pe grafica medie, upgrade-ul la o placa video dedicata va face posibila rulalrea acestor jocuri la un nivel grafic inalt.
Oricum ,viteza de lucru este foarte rapida, timpul de raspuns fiind unul extrem de mic.
Pe partea de stocare, HP EliteDesk 705 G1 MT include un HDD cu capacitatea de 1 TB cu 7200 rpm.
Ca dotari multimedia acest HP include o unitate DVD-RW.
Pe partea de conectivitate ,acest sistem desktop include: 6 porturi USB 3.0, 6 porturi USB 2.0, 2 porturi PS2, VGA, DisplayPort, iesire audio, iesire microfon si RJ-45.
Design-ul carcasei este unul elegant, cu finisaje moderne. Partea frontala prezinta o textura liniara, fiind dispus in centru logo-ul HP, o parte din porturile USB si audio, cat si butonul de on/off.
Ca accesorii incluse se regasesc: o tastatura si mouse. Deci, pentru a va completa sistemul veti avea nevoie doar de un monitor.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui sistem desktop de calitate, acest HP EliteDesk 705 G1 MT reprezinta alegerea perfecta.
Va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates