marți, 6 ianuarie 2015

Laptop Toshiba Satellite L50-B-1K2 cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, White

Atunci cand vine vorba de laptop-uri, Toshiba este unul dintre cei mai importanti producataori la nivel mondial, produsele fabricate de acestia fiind marcate a fi foarte calitative si fiabile.
Daca sunteti in cautarea unui laptop modern si performant, va recomand cu incredere sa alegeti un model de la Toshiba.
Articolul de azi are ca subiect prezentarea laptop-ului Toshiba Satellite L50-B-1K2.
Un laptop modern ce se face evidentiat in prmul rand prin design-ul elegant de care de dovada.
Carcasa alba, lucioasa si fin texturata ii confera un aspect aparte.
Foarte compact in privnta dimensiunilor si foarte usor de transportat, avand o greutate de doar 2.2 kg.
Fiind comercializat la un pret mediu,(verifica aici pretul actualizat) acesta vine cu o configuratie hardware absolut perfecta, componetele de calitate oferindu-va performante excelenta intr-o gama diversficata de activitati.
De la activitatile uzuale de zi cu zi, office si multimedia, pana la gaming la un nivel decent.

                                  Cumpara laptop-ul la un pret foarte bun
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

E bine de stiut ca acest laptop nu va lasa la greu, oferind o putere de procesare mare, ceea ce se traduce prin rapiditate in lucru.
Procesorul intel core i5 cu doua nuclee este foarte performant, remarcandu-se la nivelul dotarilor tehnice viteza mare de operare ce poate atinge 2700 mhz in modul turbo boost( 1700 mhz fiind viteza standard), memoria cache de 3 MB, dar si tehnologia de 22 nm pe care se bazeaza.
Placa video integrata intel hd graphics 4400 ofera performante decente la o utilizare obisnuita.Veti putea rula si jocuri la un nivel mediu al graficii.Daca faceti parte din clasa gamerilor impatimiti este recomandat sa va intreptati spre un alt model cu placa video dedicata, altfel nu aveti de ce sa va ingrijorati.

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: Altex

Cofniguratia laptop-ului mai include o memorie ram de 4 gb, tip ddr 3 cu frecventa de 1600 mhz si un hdd cu capacitatea de stocare de 500 de gb.
Autonomia bateriei este una destul de buna, acumulatorul li-ion cu 4 celule asigura o durata de functionare ce poate atinge 6 ore.
La nivelul dotarilor multimedia, acest laptop este dotat cu difuzoare stereo produse de onkyo, brand cunoscut pe piata audio, aceste difuzoare producand un sunet extrem de clar, precis si destul de puternic pentru a crea o expreitna audio imersiva.
Mai include unitate dvd-rw, camera web hd si microfon pentru efectuarea convorbirilor on-line(ex. prin skype) si cititor carduri din gama sd.
Ca si in cazul celorlalte laptop-uri de la Toshiba, si acest model aduce o conectivitate bogata, regasindu-se aici conectori usb, hdmi, vga, iesire audio, rj-45. dar si wireless si bluetooth integrate.

Asadar, Toshiba Satelitte L50-B-1K2 reprezinta o alegere cat se poate de buna, acest laptop demonstrandu-si calitatile excelente si fiabilitatea maxima.
Acestea fiind spuse, va recoand sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates