luni, 12 ianuarie 2015

Laptop HP ProBook 450 G2 cu procesor Intel® Core™ i7-4510U 2.00GHz, 8GB, 1TB, AMD Radeon R5 M255 2GB, FreeDOS, Grey

Daca v-ati decis sa achizitionati un laptop performant, de ultima generatie , care sa va ofere un nivel al performantelor excelent in orice activitati, ceea ce va recomand sa alegeti este laptopul HP ProBook G2.
Un laptop extrem de calitativ, disponibil in stocurile magazinelor la un pret foarte avantajos, reprezentand o investitie foarte buna.
Raportul intre pret si calitate este unul favorabil, acest laptop remarcandu-se printr-o serie de caracteristici excelente, mai degraba impresionante pentru acest pret.
La prima vedere acesta impresioneaza prin design-ul elegant, carcasa argintie fiind realizata din aluminiu cu finisaje moderne ce inspira calitate maxima.
Calitatea constructiei este una exceptionala, materialele utilizate la realizarea acestui laptop fiind de top.
Este si foarte compact in privinta dimensiunilor, un laptop subtire si portabil, foarte usor de trasportat pe oriunde.

                           Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

La interior, acesta gazduieste o configuratie hardware excelenta, capabila sa raspunda cu usurinta in orice activitate solicitanta, fiind dotat cu componente performante, de ultima generatie.
Procesorul intel core i7 cu doua nuclee este unul foarte rapid, avand o viteza de raspuns extrem de mica si fiind foarte eficient.
Ruleaza la o viteza standard de 2000 mhz si poate urca pana la 3100 mhz in turbo boost.
Include o placa video dedicata cu chipset de la AMD R 255 si 2 GB de memorie, detaliile grafice fiind redate la un nivel inalt si extrem de fidel. Veti putea rula jocuri si programe solicitante fara nici cea mai mica problema.
Mai include o memorie ram de 8 GB, de tipul DDR 3, absolut suficienta in orice activitate.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 1 TB ce va permite sa inmagazinati foarte multe filme, muzica si jocuri.
Ecranul lcd cu diagonala de 15.6 inch si rezoluta hd de 1366x768 asigura reproducerea imaginilor la un  nivel excelent.
Bateria li-ion cu 4 celule ofera o autonomie de lucru foarte buna.
Conectivitatea laptop-ului beneficiaza de o mare varietate de conectori, regasindu-se aici: 2 porturi usb 3.0, 1 port usb 2.0, vga, hdmi, iesire audio, rj-45, dar si wireless si bluetooth.
La nivel multimedia, acest laptop are ca si dotari: difuzoare stereo cu tehnologia dts sound, microfon digital dual array, camera web hd, cititor de carduri sd si unitate dvd-rw.

In concluzie, HP 350 este un laptop elegant si performant, perfect in orice activitate, fiind o alegere cat se poate de inspirata.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates