sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe 6th Sense Whirlpool AWOC70120, 1200 RPM, 7 Kg, A++

AWOC70120 este noul model ce completeaza seria masinilor de spalat produse de catre Whirpool, raportul calitate/pret fiind unul foarte bun, produsul fiind comercializat la un pret mediu.
Caracteristicile masinii de spalat sunt foarte bune, aceasta avand in dotarea sa tehnologii avansate ce asigura o spalare perfecta, dar in acelasi timp si foarte eficienta prin prisma resurselor consumate.
Alte caracteristici prin care se mai face remarcata ar fi: capacitatea mare de incarcare, centrifugarea rapida, cat si gama diversificata de programe.
Design-ul masinii de spalat este unul foarte modern, de o eleganta aparte, aceasta integrandu-se perfect in decorul oricarei incaperi.
Dimensiunile sunt cele standard, de 84.5 cm inaltime x 59.5 cm latime x 57.5 cm adancime,deci nu aveti de ce sa va ingrijorati cu privire la amplasarea acesteia. Greutatea este de 74 de kg.
La nivelul caracteristicilor tehnice, vom descoperi un model cu viteza de centrifugare de 1200 rpm si o capacitate de incarcare de 7 kg, o cuva foarte incapatoare ce permite spalarea unei cantitati mari de rufe.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Masina de spalat este dotata si cu tehnologia al saselea simt ce asigura rezultate perfecte la spalare si un consum scazut al resurselor.
Whirpool AWOC70120 face parte din clasa A++ energetica, clasa A la spalare si B la centrifugare. Un consum energetic foarte scazut, de numai 0.91 kw in ciclul standard de spalare.
Consumul de apa este deasemenea foarte scazut, de 52 de litri la un ciclu, estimarea anuala fiind de 9900 de litri.
Programele de spalare sunt foarte variate, o gama diversificata de 15 programe ce include:program bumbac, delicate, lana, sintetice, economic, white&light color, black&dark color, mix, prespalare si clatire intensiva.
Este disponibila si o functie speciala clean+, cu rezultate excelente in indepartarea petelor,chiar si la temperaturi mai scazute.
Printre caracteristicile speciale ale produsului mai regasim sistemul de detectare al spumei. Nivelul zgomotului produs este unul destul de scazut, fiind o masina de spalat destul de silentioasa, cu 59 de dB la spalare si 75 dB la centrifugare.
Panoul LCD ne va afisa cu exactitate timpul ramas pana la finalizarea programului.

In concluzie, Whirpool AWOC70120 este o masina de spalat rufe extrem de calitativa si fiabila, fiind o alegere excelenta la un pret foarte accesibil.
Acestea fiind spuse, va recomand sa o achizitionati!

Masina de spalat poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates