vineri, 9 ianuarie 2015

Laptop Gaming Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB cu procesor Intel® Core™ i7 4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, 16GB, HDD 1TB + SSD 256GB, DVD-RW, nVidia GeForce GTX860M 2GB, Microsoft Windows 8.1, Black

Unul dintre laptop-uri care mi-a atras atentia in aceste zile este Acer Aspire V Nitro Black Edition VN7-791G-70TB.
Un laptop dedicat in special gaming-ului prin performantele exceptionale pe care le ofera, fiind destinat si utilizarii in orice alta activitate multimedia.
La un pret la limita decentului, reprezinta o alegere excelenta atunci cand sunt sunteti in cautarea unui laptop impresionant din toate punctele de vedere, modern in privinta caracteristicilor si a design-ului.
Design-ul acestuia se remarca prin liniile elegnate, unghiurile ascutite, tastatura rosu iluminata si profilul subtire, fiind realizat din materiale de inalta calitate, o combinatie intre plastic si aluminiu.
Laptop-ul are dimensiunile de 423x25.4x293 mm si greutatea de 3 kg, o realizare compacta ce gazduieste un dispozitiv extrem de performant.
Sub capota acestui dispozitiv este gazduita o configuratie hardware excelenta, impresionanta de-a dreptul, componentele integrate asigurand performante excelente in rularea jocurilor si activitati multimedia.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului          

Laptop-ul Acer VN7-791G-70TB include un procesor Intel Core i7 cu 4 nuclee ce ruleaza la viteza de 2500 mhz si poate atinge 3500 mhz cu ajutorul tehnologiei turbo boost. Are o memorie cache de 6 MB, microarhitectura haswell, fiind bazat pe tehnologia de 22 nm.
Placa video dedicata are in componenta chipset de la nVidia GeForce GTX 860M si o memorie DDR5 de 2 GB, pentru afisarea detaliilor grafice la cel mai inalt nivel.
Mai include 16 GB de memorie ram DDR3, absolut suficienta in orice activitate.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 1 TB si SSD-ul extrem de rapid cu capacitatea de 256 de GB.
Display-ul cu diagonala de 17.3 inch si rezolutia Full HD de 1920x1080 beneficiaza de tehnologia IPS, imaginile afisate avand o claritate exceptionala, reproduse cu o acuratete foarte buna, la un nivel cat mai apropiat de realitate.Unghiurile de vizualizare sunt excelente, iar nivelul contrastului este exceptional.
Acumulatorul Litiu-Polymer cu 3 celule asigura o autonomie de lucru de pana la 4 ore.Intradevar, nu o autonomie foarte buna, dar sa nu uitam faptul ca acest laptop este unul performant, implicit componentele acestuia sunt consumatoare de energie.
Pe partea multimedia, laptopul vine cu : unitate dvd-rw, camera web, microfon si difuzoare stereo cu tehnologia dolby digital plus de o calitate foarte buna ce produc un sunet extrem de clar, precis si puternic.
Conectivitatea acestui laptop include : 2 porturi usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, iesire audio jack, hdmi, rj-45, wireless si bluetooth.
Pe partea softwaree, Acer Aspire VN7-791G-70TB ruleaza sistemul de operare windows 8.1 ce opereaza impecabil, absolut perfect, la o viteza de raspuns extrem de mica.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest laptop, performantele remarcabile ale acestuia il claseaza ca unul dintre cele mai calitative produse disponibile pe piata in momentul de fata.


2 comentarii:

  1. Toate modelele VN7-791G au ecran IPS sau doar cel testat de dumneavoastra?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma pot pronunta cu privire la acest fapt. Dar pot garanta ca modelul testat de mine integreaza un ecran IPS extrem de calitativ ce va afisa imaginile la o claritate excelenta. Pot afirma ca am ramas placut surprins de nivelul ridicat al contrastului, de reproducerea fidela a culorilor, dar si de unghiurile largi de vizualizare, fiind unul dintre cele mai calitative ecrane care le poate integra un laptop.

    Din aceasta serie fac parte mai multe modele de laptop-uri, in diferite configuratii. Dar, este vorba aici de o serie ce tinde spre segmentul high-end. Deci, majoritatea laptop-urilor din aceasta serie, daca nu toate, sunt echipate cu un ecran de acest tip.

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates