miercuri, 7 ianuarie 2015

Laptop Acer E3-112-C658 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840 2.16GHz, 11.6", 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Silver

Daca sunteti una dintre acele persoane care calatoresc foarte mult si aveti nevoie de un laptop portabil, care sa-l puteti trasnporta cu usurinta pe oriunde, alegerea pe care va recomand sa o faceti vine de la brandul Acer, modelul recomandat fiind E3-112-C658 .
La un pret extrem de accesibil veti beneficia de un produs de calitate superioara care cu siguranta va indeplineste asteptarile.
Un laptop modern prin prisma design-ului si foarte compact in privinta dimensunilor.
Are o greutate de doar 1.29 kg,  29 de cm lungime, 21 de cm latime si 2.1 cm grosime, prezentand o realizare de tip slim.
Design-ul acestuia se face remarcat prin carcasa de culoare gri ce da senzatia ca este realizat din aluminiu. Oricum, plasticul din care este realizata carcasa este de o calitate foarte buna.
In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acest laptop are in dotare o configuratie decenta, excelenta daca ne raportam la pret.
O configuratie hardware ce are in componenta sa : procesor intel celeron dual core ce ruleaza la viteza de 2160 mhz (turbo boost pana la 2580 mhz), 1 MB cache, tehnologie 22 nm.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

Acer E3-112-C658 mai include placa video integrata intel hd graphics, 2 gb de memorie ram ddr 3 si un hdd cu capacitatea de 500 de gb.
Ecranul lcd-led cu diagonala de 11.6 inch are tot rezolutia hd de 1366x768 regasita si la ecranele cu diagonala mai mare(ex. 15.6 inch).Calitatea imaginilor este excelenta, culorile fiind reproduse cu acuratete, iar contrastul fiind superb.Si unghiurile e vizualizare sunt foarte bune pentru un ecran de tip tn.
Bateria li-ion cu 3 celule ii ofera acestui laptop o autonomie foarte buna, ce poate atinge pana la 6 ore de utilizare in conditii normale.
Pe partea multimedia, acest laptop are in dotare difuzoare stereo, camera web, microfon si cititor de carduri.
Conectivitatea este asigurata de porturile usb 2.0, usb 3.0, hdmi, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.
In ciuda faptului ca este un laptop ieftin, acesta vine cu sistem de operare preinstalat, mai excat ultima versiune de windows 8.1 ce ruleaza excelent pe acest dispozitiv.

In concluzie, Acer E3-112-C658 se dovedeste a fi un laptop de o calitate foarte buna, oferind performante decente si fiind extrem de portabil.
Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomand cu incredere sa achizitionati acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates