sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Slim Samsung WF60F4E0N2W, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb

Samsung WF60F4E0N2W este o masina de spalat atratctiva, oferind un nivel al performantelor foarte bun la un pret foarte accesibil.
Reprezinta o alegere excelenta, mai ales daca ne raportam la pretul mic la care este comercializata si la caracteristicile foarte bune pe care le incorporeaza.
Se remarca prin numarul mare de programe de spalare puse la dispozitie, o gama diversificata de programe ce permit spalarea oricaror tipuri de tesaturi cu un consum scazut de resusrse.
Avem la dispozitie clasicele programe pentru bumbac, sintetice, lana, blugi, programe pentru haine inchise la culoare, sport, spalare zilnica, spalare rapida( in 15 minute), cat si optiuni de clatire,centrifugare, prespalare, spalare intensiva si inmuiere pentru particualizarea programului.
Cele 15 programe sunt structurate in asa fel incat sa asigure nivelul cel mai bun de performante in functie de incarcatura, nivelul de murdarie si tesatura.
Este foarte eficienta in privinta consumului de curent, find incadrata in clasa A+ energetica.
Prezinta o clasa de eficienta A la spalare si B la centrifugare, ceea ce este perfect.

                         Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat

Un consum energetic la un ciclu de doar 0.88 kw si o canitate de apa de numai 39 de litri.
Capacitatea de incarcare este una medie, de pana la 6 kg la o singura spalare. Tamburul Diamond Drum ofera performante exceptionale la spalare, fiind in acelasi timp foarte delicat cu tesaturile.
Viteza de 1200 rpm la care se realizeaza centrifugarea asigura o stoarcere perfecta si foarte eficienta in acelasi timp.
Designul masinii de spalat Samsung WF60F4E0N2W este unul foarte placut, o estetica atragatoare realizata in culoarea alb evidentiata si prin forma eleganta a panoului de control si a
tamburului.
Un panou de control simplist ce va permite sa alegeti foarte usor programul, temperatura, viteza centrifugarii si optiunile de spalare.
In ceea ce priveste functiile speciale, programarea intarziata, last memory si autodiagnosticarea se regasesc aici.
Display-ul led va afisa informatii referitoare la timpul ramas si etapa curenta a programului.
Atunci cand vine corba de dimensniuni, Samsung WF60F4E0N2W prezinta o realizare compacta, de tip Slim (85 cm inaltime, 60 cm lungime si 40 cm latime), incadrandu-se si in incaperi mai mici.

In concluzie, va recomand sa achizitionati aceasta masina de spalat Samsung, fiind o alegere excelenta la un pret foarte atragator ce poate raspunde cerintelor unei familii cu un numar mediu de membri prin performantele foarte bune oferite, consumul energetic scazut si capacitatea medie de incarcare.

Masina de spalat rufe poate fi achizitionata si de la: Altex .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates