miercuri, 14 ianuarie 2015

Masina de spalat vase 6th Sense Power Clean Whirlpool ADP 9070 IX, 13 Seturi, 10 Programe, Clasa A+++, Inox

Daca va doriti o masina de spalat vase cu adevarat performanta care sa ofere tot ceea ce tine de o spalare perfecta a vaselor, Whirpool ADP 9070IX ar putea reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
Fiind comercializata la un pret mediu, aceasta dispune de ultimile tehnologii din domensiu si de o serie de caracteristici de-a dreptul impresionante.
O masina de spalat vase completa ce sta excelent absolut la toate capitolele, avand o capacitate mare de spalare, un consum redus de resurse, o gama variata de programe, cat si un design modern.
Tehnolgiile speciale de care aceasta beneficiaza sunt cele care asigura nivelul maxim de performanta, acest lucru traduncandu-se prin rezultate extraordinare la spalare combinate cu o eficienta maxima.
Prin urmare, Whirpool ADP 9070 IX este o masina de spalat vase extrem de economica in privinta consumului de energie, fiind incadrata in clasa A+++ energetica. Pentru a fi mai exact, voi lista aici datele oferite de catre producator: 0.82 kw de energie si 10 litri de apa consumati la un ciclu de spalare.

               Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat vase
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat vase

Ca si tehnologii speciale se regasesc 6 th sense power clean. Aceasta actioneaza automat, detectand nivelul de murdarie al vaselor, ajustand puterea jeturilor de apa. Va ajuta sa economisiti si apa, stocand pana la 3 litri din apa folosita pentru urmatoarea spalare.
Alt avantaj al tehnologiei power clean ar fi capacitatea mai mare de vase ce poate fii incarcata la spalare. Vor putea fi spalate la un singur ciclu de spalare pana la 22 de vase, economisindu-se astfel timp si resurse energetice.
Whirpool ADP 9070 IX ne pune la dispozitie o variata gama de programe, mai exact 10 programe de spalare ce pot raspunde tuturor situatiilor. Sunt disponibile: program economic, rapid, zilnic, glass, dual wash si intensiv.Avem la dispozitie optiune de prespalare, cat si optiune de incarcare la jumatate.
Alegerea acestor programe se va face tinand cont de nivelul de murdarie al vaselor, dimensiunea incarcaturii, cat si cantitatea de resurse alocata.
Panoul de control va permite sa selectati cu usurinta programele de spalare, fiind extrem de usor de utilizat.
Include si un display led ce afisaza informatii despre program si timpul ramas pana la finalizarea acestuia.
Materialele fosolite la realizarea acestei masinii de spalat sunt de o calitate foarte buna, exteriorul fiind realizat din inox, un material extrem de durabil si foarte elegant.
Dimensiunile corespund standardelor actuale, fiind destul de compacta. Are o inaltime de 85 cm, 59.7 cm lungime si 59 cm adancime.
Este si foarte silentioasa, cu un zgomot produs de doar 44 dB.

In concluzie, va recomand sa achizitionati aceasta masina de spalat vase, fiind un produs de o calitate excelenta, excelent ca si performante si super pe partea de caracteristici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates