vineri, 16 ianuarie 2015

Laptop HP 250 G3 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840, 2.16GHz, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

HP este un jucator important pe piata IT, laptopurile produse de catre acestia beneficiind de calitate si fiabilitate, pretul fiind unul corect in raport cu specificatiile produsului.
Daca va doriti un laptop accesibil ca pret, perfect in activitati office si multimedia , ceea ce va recomand sa alegeti este acest HP cu seria 250 G3.
Avand in componenta sa o configuratie hardware mai mult decat decenta, poate reprezenta o solutie ideala in cazul in care nu sunteti un utilizator atat de pretentios in cautarea performantelor. Oricum, la un pret atat de accesibil unde variantele nu sunt atat de multe, acest laptop de la HP reprezinta o alegere cat se poate de inspirata.
HP 250 G3 se face remarcat atat prin caracteristicile sale, cat si prin designul modern.
Pe partea de design, laptopul prezinta o constructie eleganta, iesind in evidenta prin finisajele mate si dimensiunile reduse. Portabilitatea acestuia este data de greutatea de 2.19 kg, cat si de grosimea de doar 2.5 cm. Un laptop portabil si bun de luat dupa dumneavoastra in orice deplasare.
Intrand in detalii tehnice, vom descoperi ca acest laptop are in dotare un ecran lcd led de 15.6 inch cu rezolutia hd de 1366x768 ce afisaza continutul la o claritate foarte buna.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Acumulatorul este unul cu 4 celule, asigurand o autonomie destul de buna.
La baza configuratiei hardware sta procesorul intel celeron N2840 cu doua nuclee ce ruleaza la viteza de 2160 mhz, grafica fiind oferita de placa video integrata intel hd graphics.
Din aceasta configuratie mai fac parte o memorie ram ddr 3 cu capacitatea de 4 gb si un hdd SATA cu 5400 rpm ce asigura o stocare de 500 de gb.
Dotarile mutlimedia ale laptopului includ o unitate dvd-rw, cititor de carduri, microfon, camera web si difuzoare stereo ce beneficiaza de tehnologia high definition audio.
Si conectivitatea este excelenta deasemenea, HP 250 G3 avand in configuratia sa o multitudine de porturi ce permit conectarea cu o mare varietate de dispozitive multimedia. Se regasesc aici: 2 porturi usb 2.0, 1 port ub 3.0, vga, hdmi, iesire audio, iesire microfon, rj-45, wireless si bluetooth.
La nivel software, laptopul vine cu sistemul de operare windows 8.1 bing, o versiune de widnows mai basic, cu o fuctionalitate similara fata de cea completa. Acest sistem de operare ruleaza perfect pe laptop, oferind o experinta in utilizare excelenta.

Per total, HP 250 G3 este un laptop de o calitate foarte buna, decent ca si perfromante si reprezinta o alegere excelenta la un pret deasemenea excelent.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates