vineri, 30 ianuarie 2015

Televizor Smart LED Samsung 32H5303, 80 cm, Full HD

Daca sunteti in cautarea unui televizor cu functii smart, de diagonala medie, care sa va o fere o calitate foarte buna a imaginilor, ati putea alege atunci acest Samsung 32H5303.
Un televizor al gamei 2014 ce se remarca in primul rand prin pretul foarte accesibil la care este comercializat, un pret relativ ieftin raportat la caracteristicile foarte bune ale modelului.
Astfel, daca bugetul disponibil este ceva mai restrans, recomandarea mea ar fi sa mergeti pe acest model. Imediat ce voi intra in caracterizarea acestuia, veti fi si mai convinsi.
Design-ul televizorului este unul modern, in pas cu standardele actuale. Se face remarcat atat prin rama subtire ce margineste ecranul, cat si prin dimensiunile reduse.
In ciuda faptului ca este un televizor ieftin, acesta ne surprinde prin functiile smart avansate. Beneficiaza de o interfata actualizata, foarte intuitiva si usor de utilizat. Viteza de lucru este foarte rapida, experienta in utilizare fiind excelenta. Portalul smart hub ne ofera accesul la o gama larga de aplicatii din toate categoriile, regasindu-se aici aplicatii de stiri, de socializare, video, de streaming continut, jocuri si altele. Putem naviga si pe internet, fiind disponibil si un browser web.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale modelului

Samsung 32H5303 are in dotare si functia de media player ce permite redarea de filme si continut multimedia ce provine de pe o memorie usb.
Pe partea de specificatii tehnice, televizorul vine cu un ecran de 80 de cm diagonala, avand rezolutia Full HD de 1920 x 1080p.
Tehnologiile speciale speciale ale imaginii de care acest model beneficiaza sunt urmatoarele: HyperReal Engine, Clear Motion Rate 100 si Wide Color Enhancer Plus.
Multumita acestor caracteristici, claritatea imaginilor afisate va fi una excelenta, imaginile fiind redate la un nivel cat mai realist caracterizat prin culori naturale, miscare cursiva si contrast inalt.
O experienta de vizionare foarte placuta, de care cu siguranta vom fi impresionati.
Pe partea audio, televizorul este dotat cu difuzoare stereo, precum si cu tehnologii de la Dolby si DTS. Puterea totala a difuzoarelor este de 20 de W, sunetele redate avand o claritate foarte buna.
Modul fotbal este o functie speciala ce merita a fi activata atunci cand vizionati transmisiuni sportive, in mod special fotbal. Prin selectarea acestei functii luminozitatea va fi amplificata, culorile vor arata mai vii, iar sunetul va parea ca provine din mai multe parti (surround).
In ceea ce priveste conectivitatea, Samsung 32H5303 are in dotarea sa o gama bogata de porturi, mai exact: 2 porturi hdmi, scart, compozit, component, iesire audio, slot ci+ si rj-45. Conexiunea la internet se poate realiza si fara fir, un dongle wi-fi (achizitionat separat) fiind necesar.
Receptionarea canalelor tv se realizeaza in mod digital, prin tunerul dvb-c/t.

In concluzie, va recomand cu incredere sa achizitionati acest Samsung 32H5303, fiind un televizor de o calitate foarte buna, excelent din toate punctele de vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates