luni, 19 ianuarie 2015

Laptop Asus N550JK-DS556D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ, 2.50GHz, Haswell™, QFHD, 8GB, 240GB SSD, nVidia GeForce GTX 850 4GB, FreeDOS, Gray

Prin combinarea tehnologiilor avansate cu designul modern a rezultat Asus N550JK-DS556D.
Unul dintre cele mai impresionante laptopuri disponibile in momentul de fata pe piata ce se face evidentiat prin performantele extraordinare pe care le ofera, fiind destinat utilizarii in activitati multimedia si in gaming.
Un laptop extraordinar, superb la toate capitolele ce ofera o experienta in utilizare exceptionala, marcata de vitezele extrem de rapide de lucru.
Astfel, daca dispuneti de o suma ceva mai mare de bani, se merita sa o inviestiti intr-un produs ca acesta.
La nivelul designului, laptopul prezinta o constructie slim, cu finisaje moderne, calitatea constructiei fiind excelenta, carcasa fiind realizata din aluminiu. Are o grosime de doar 27 de mm si o greutate de 2.7 kg.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
  Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui laptop

Suprafata laptopului este foarte placuta la atingere, cu un aspect ce inspira calitate.
Touchpad-ul este foarte precis, fiind compatibil cu gesturi multi atingere. Tastatura va ofera o experienta incredibila in tastare, caracterizata prin rapiditate si precizie. Este si iluminata pentru a va permite sa lucrati si in conditii de luminozitate slaba.
Ecranul este deasemena extraordinar, afisand imaginile la o claritate excelenta. Rezolutia acestuia este 4k, mai exect de 3840 x 2160 pixeli, o densitate a pixelilor de 8 ori mai mare fata de rezolutia hd de 1366x768. Acest ecran beneficiaza si de tehnologia IPS, oferind unghiuri extinse de vizualizare, un contrast excelent si reproducerea fidela a culorilor.
Trecand la partea tehnica, Asus N550JK-DS556D continua sa ne impresioneze prin componentele de ultima generatie ce furnizeaza super performante.
Procesorul intel core i7 4710Q este unul extrem de rapid si capabil sa ofere un timp de raspuns extrem de mic. Acesta ruleaza la frecventa de 2500 mhz, iar tehnologia turbo boost 2.0 ii permite sa atinga impresionanta viteza de 3500 mhz. Procesorul are arhitectura haswell, fiind fabricat la tehnologia de 22 de nm, memoria cache a acestuia fiind de 6 MB.
Placa video este dedicata, cu chipset nVidia GTX 850M si o memorie de 4 GB, un lucru absolut normal pentru un laptop atat de performant, proiectat si pentru a rula jocuri de ultima generatie.
Si pentru a face fata abosut oricarei activitati solicitante, configuratia hardware a laptopului mai include o memorie ram de capacitate mare, mai exact de 8 gb, cat si o stocare SSD cu capacitatea de 240 de GB ce ajuta la accesarea extrem de rapida a datelor.
Fara o racire corespunzatoare a componentelor nu s-ar putea obtine performante excelente. De aceea acest laptop are in dotarea sa ventilatoare extrem de eficiente, fiind si foarte silentioase in acelasi timp.
Pe partea multimedia, Asus N550JK-DS556D vine cu un sistem audio surround ce include 4 difuzoare, oferind o experienta audio tridimensionala, claritatea sunetelor fiind extrem de buna, redate la un nivel cat mai apropiat de original, perfect balansate tonal pe toate frecventele.
Difuzoarele vin de la Bang&Olufsen, producator specializat in domeniul audio. Mai regasim aici si tehnologiile audio: SonicMaster Premium si MaxxAudio.
Din dotarile multimedia mai fac parte: o unitate blu-ray-rw, microfon, camera web hd si un cititor de carduri.
Conectivitatea laptop-ului se face remarcata prin porturile USB 3.0 ce asigura o rata de transfer extrem de ridicata. Mai regasim aici: 1 port hdmi, 1 mini displayport, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.
Acumulatorul este cu 6 celule, de mare capacitate, fiind proiectat pentru a asigura o autonomie ridicata de lucru.

Asadar, concluzia ar fi ca merita sa achizitionati acest laptop, o alegere excelenta de care cu siguranta veti ramane impresionant. Daca sunteti in cautarea performantelor maxime, veti putea achizitiona la un pret destul de bun (verifica aici pretul actualizat) acest super-laptop de la Asus.
Acestea fiind spuse, va recomand cu toate caldura sa faceti aceasta achizitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates