luni, 5 ianuarie 2015

Laptop Acer Aspire E5-572G-3105 cu procesor Intel® Core™ i3-4000M 2.40GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, nVidia GeForce 840M 2GB, Linux, Black

Laptop-urile au devenit foarte populare in zilele noastre, oferind o functionalitate extrem de similara comparativ cu un sistem desktop si inlocuindu-l cu usurinta.
Asadar, daca doriti sa faceti un upgrade vechiului PC, ar fi recomandat sa achizitionati un laptop.
O investitie care nu o sa va coste prea multi bani, asta daca faceti alegerea corecta.
Exemplul perfect al unui laptop de calitate si accesibil ca pret este Acer Aspire E5-572-3105.
La un pret extrem de competitiv, acesta ne va surprinde in cel mai placut mod prin performantele foarte bune pe care le ofera, fiind perfect pentru utilizarea intr-o gama larga de activitati office si multimedia.
Configuratia hardware este excelenta, laptopul fiind dotat cu procesor intel core i3 pe doua nuclee cu viteza de 2400 mhz, 3 MB cache, arhitectura haswell si tehnologie de 22 nm.
Un procesor foarte performant ce face din noua gama a celor de la intel, oferind rapiditate in lucru si o eficienta foarte buna
Placa video dedicata nVidia geforce 840M va permite sa rulati si jocuri, nivelul performantelor fiind destul de bun, grafica furnizata fiind excelenta in majoritatea cazurilor.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Memoria ram de 4 gb, tip ddr 3, cu frecventa de 1600 mhz se dovedeste a fi absolut suficienta pentru o utilizare normala, dar poate peste ceva timp nu va mai fi.De aceea producatorul va da posibilitatea sa faceti uprgrade  la aceasta memorie, 16 gb fiind maximul suportat.
Acer Aspire E5-572G-3105 mai include un hdd cu memoria de 500 de gb ce asigura stocarea unui numar mare de fisiere.
Sta bine si pe partea de design, avand un aspect foarte modern cu finisaje liniare ce inspira eleganta maxima si fiind foarte compact in privinta dimensiunilor.
Este foarte portabil si usor de transportat, avand o greutate de numai 2.5 kg.
Alt punct forte este reprezentat de autonomia bateriei.Acest laptop include un acumulator li-ion cu 6 celule de mare capacitate ce asigura o durata de functionare ce poate atinge 7 ore.
In ceea ce priveste conectivitatea, acest laptop include o varietate mare de porturi si conectori, regasindu-se aici:2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, hdmi, vga, iesire audio, rj-45, dar si wireless pentru conectarea la internet fara fir si bluetooth.
La nivelul dotarilor multimedia, se remarca difuzoarele stereo ce includ tehnologia speciala hd audio, sunetul produs de catre acestea fiind extrem de clar si precis.Mai include o camera web hd, perfecta pentru convorbiri prin skype, microfon si cititor de carduri SD.
Ecranul laptop-ului este cel standard, regasit in majoritatea modelelor.Mi-ar fi placut sa aibe un ecran full hd, dar la acest pret as cere prea mult.Asadar, un ecran cu rezolutie hd de 1366x768 si o diagonala de 15.6 inch ce reda imaginile la o claritate excelenta.

In concluzie, va recomand cu incredere sa achizitionati acest laptop, fiind o alegere cat se poate de buna la un pret cat se poate de avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates