sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Pachet promo: Cuptor incorporabil Beko OIM 25501X, Electric, 65 l, 12 Functii, Clasa A, Grill, Inox + Plita incorporabila Beko HIMG64223-1SX, 4 Arzatoare gaz, Inox

Electrocasnicele incorporabile reprezinta alegerea perfecta pentru o bucatarie care o doriti a fi moderna si bine dotata.
Acestea vor reusi sa schimbe clasicul aspect al unei bucatarii, transformand-o intr-una eleganta.
Si avantajele nu tin doar de design. Prin dotarea bucatariei cu astfel de electrocasnice veti economsi si spatiu si beneficia de produse cu o functionalitate excelenta.
La un pret extrem de accesibil, cei de la Beko ne propun acest pachet ce inlude cuptorul incorporabil OIM 25501X si plita incorporabila HIMG64223-1SX.
Aceste electrocasnice sunt de o calitate excelenta, remarcandu-se atat prin design,cat si prin caracteristici.
Designul acestor produse este unul modern. Inoxul, materialul din care aceste electrocansnice sunt realizate contribuie la aspectul stilat si le confera o nota aparte de eleganta.

          Aici un pret foarte bun pentru aceste electrocasnice incorporabile
Trecand la specificatiile tehnice, cuptorul Beko OIM 25501X se remarca prin functonalitatea excelenta pe care o ofera. Acesta dispune de o serie impresionanta de caracteristici, oferind rezultate excelente in gatit si o eficienta energetica ridicata.
Alimentarea cuptorului se face pe curent, integrandu-se in clasa A energetica. Puterea totala a rezistentelor este de 3100 de W, consumul situandu-se in jurul valorii de 900 de W/ora.
Cuptorul are capacitatea de 65 de litri si include un ventilator ce ajuta la distrubuirea unifroma a caldurii si la gatirea mai rapida.
Avem la dispozitie 12 functii de gatit, regasindu-se aici: incalzire inferioara, incalzire inferioara+ superioara, grill, gatire cu aer cald, incalziare rapida, decongelare si booster.
Gatirea se va putea realiza simultan pe mai multe nivele. Se vor putea prepara in acelasi timp pana la 3 feluri de alimente fara ca aromele sa se amestece.
Functia booster ajuta la atingerea temperaturii setate intr-un timp cu pana la 35% mai scurt prin activarea tuturor elementelor de incalzire.
Curatarea cuptorului se realizeaza extrem de usor, materialele din interiorul acestuia fiind foarte usor de curatat. Peretele din spate este catalitic, absorband in mod automat murdaria, ceilalti pereti fiind realizati din email, foarte usor de curatat deasemenea.


Plita Beko HIMG64223-1SX vine cu alimentare pe gaz.
Din dotarea acesteia fac parte patru arzatoare de puteri diferite: 1 arzator mic cu puterea de 1 Kw, 2 arzatoare medii cu puterea de 1.7 Kw si 1 arzator mare cu puterea de 2.9 Kw, aprinderea realizandu-se electric.
O caracteristica speciala prin care plita se face remarcata este cea de siguranta impotriva scurgerilor de gaz. In cazul in care flacara s-a stins, supapele speciale vor opri alimentarea cu gaz.

  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestor electrocasnice
In concluzie, cuptorul OIM 25501X si plita HIMG64223-1SX, electrocasnicele ce alcatuiesc acest pachet promotional isi dovedesc calitatile excelente, oferind la un pret accesibil calitate si fiabilitate.
Acestea fiind spuse, va recomand sa le achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates