joi, 8 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Beko WMY71033LMB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Daca va doriti o masina de spalat moderna, care sa va asigure o spalare excelenta a rufelor prin furnizarea unor performante exceptionale combinate cu un consum extrem de scazut al resurselor, alegerea perfecta pentru dumneovoastra ar putea fi acest model de la Beko cu seria WMY71033LMB3.
O masina de spalat de cea mai buna calitate, foarte accesibila in privinta pretului ce se face evidentiata printr-o serie de caracteristici excelente.
In primul rand se remarca prin designul modern cu finisaje de cea mai buna calitate, alternarea intre culorile alb si argintiul ce inconjoara cuva conferindu-i un aspect aparte, elegant.
In ceea ce priveste dimensiunile, prezinta o construcite compacta de 84 cm inaltime, 60 cm lungime si 50 cm latime, spatiul ocupat de masina fiind unul destul de redus.
Este si foarte silentioasa, producand un zgomot maxim in timpul centrifugarii de doar 75 dB.
Capacitatea mare de incarcare a acesteia, de pana la 7 kg va permite sa spalati o cantitate mai mare de rufe in cat mai putine spalari.
Sta excelent si pe partea de centrifugare, cele 1000 rpm asigurand o stoarcere perfecta.

                      Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
     Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale masinii de spalat

Consumul de curent este unul foarte scazut, aceasta masina de spalat fiind incadrata in clasa A+++ energetica, ceea ce reprezinta avantaj.
Pe partea de caracteristici speciale, se remarca: tehnologia aquafusion, sustemul automat de reglare al consumului de apa, sistemul electronic de control al balansului si cel de control al excesului de apa.
In ceea ce priveste programele de spalare, Beko WMY71033LMB3 dispune de o gama diversificata de programe ce asigura spalarea perfecta a rufelor realizate din orice tip de tesaturi.
Printre aceste programe se regasesc: bumbac standard, sintetice, lana, delicate, daily express, hygene 20, camasi, mix 40, spalare rapida, dark care, optiuni prespalare, stoarcere+evacuare si clatire.
Performantele furnizate la spalare sunt excelente, rufele fiind spalate extrem de bine, la un nivel ce atinge perfectiunea.
Rezultatele vor fi pe masura asteptarilor, rufe impecabile, extrem de curate, ca noi.
Aceasta masina de spalat include si un display lcd ce afisaza informatii referitoare la programul ales, etapa de spalare si timpul ramas  pana la finalizare, avand in dotare si functia de programare
intarziata.

In concluzie, Beko WMY71033LMB3 reprezinta o alegere excelenta, aceasta masina de spalat dovedindu-se a fi un produs de cea mai buna calitate ce merita a fi achizitionat.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates