joi, 1 ianuarie 2015

Laptop Asus X550JK-XX116D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, nVidia GTX 850 2GB, FreeDOS, Dark Gray

Daca sunteti in cautarea unui laptop performant si portabil,ce poate tine locul unui sistem desktop ca functionalitate,atunci Asus X550JK-XX116D poate reprezenta alegerea ideala.
Fiind dotat cu componente de ultima generatie si extrem de performante,acesta va putea fi utilizat intr-o gama larga de activitati,perfect pentru gaming,multimedia si office.
Se remarca si in privinta design-ului si a dimensiunilor,o realizare de tip slim,foarte compact cu o grosime de doar 29.2 mm.Carcasa este realizata din plastic de inalta calitate,avand o textura foarte eleganta.Greutatea de doar 2.45 kg il face a fi foarte portabil.
Ecranul are o diagonala de 15.6 inch si rezolutie hd de 1366x768,claritatea imaginilor afisate fiind foarte buna.Continutul hd arata extrem de bine pe acest ecran,culorile fiind reproduse cu o acuratete foarte buna.
Daca ne raportam la configuratia hardware a laptopului,vom descoperi super componentele pe care acesta le are in dotare.

                                Aici un pret foarte bun pentru acest laptop

             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Procesorul Intel Core I7 4710HQ asigura cele mai bune performante si o viteza de lucru extrem de rapida.Are o frecventa de baza de 2500 mhz,iar prin tehnologia turbo boost poate atinge 3500 mhz atunci cand este necesar.Se bazeaza pe 4 nuclee fizice si are o memorie cache de 6 MB.
Placa video dedicata nVidia GTX 850 cu 2 GB memorie furnizeaza cele mai bune performante in jocuri,similare celor oferite de un sistem desktop.Veti putea rula chiar si cele mai noi jocuri aparute la cele mai buna setari grafice.
Asus X550JK-XX116D mai include 4 gb de memorie ram ddr 3 cu frecventa de 1600 mhz si un hdd cu capacitatea de stocare de 1 TB ce asigura un spatiu mare pentru inmagazinarea filmelor,muzicii si a jocurilor.
Si autonomia este buna pentru un laptop atat de performant.In functie de activitatile in care il veti utiliza veti putea obtine pana la 5 ore de utilizare,asta datorita acumulatorului li-ion cu 4 celule.
Pe partea multimedia,acestea integreaza cam toate perifericele necesare unui sistem.
Regasim aici:unitate dvd-rw,camera web,cititor carduri,microfon si difuzoare.
Sistemul audio al laptopului include difuzoare stereo de cea mai buna calitatate,sunetele redate fiind la o calitate foarte buna,asta si datorita tehnologiei speciale sonic master.
Sta excelent si pe partea de conectivitate,fiind dotat cu porturi usb 3.0 ce asigura o viteza de transfer extrem de rapida,vga,hdmi,ieisre audio,rj-45,wi-fi si bluetooth.
Asadar,Asus X550JK-XX116D reprezinta o alegere cat se poate de buna atunci cand va doriti un laptop de cea mai buna calitate care sa va ofere performante excelente si sa fie destul de accesibil in privinta pretului.
Va recomand sa-l achizitionati!

3 comentarii:

  1. Salutare! Memoria maxima suportata? Pe langa meoria existenta de 4 GB, mai poate fi montata o placuta de 8 GB?

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut.
    Memoria maxima suportata este de 8 GB. Deci, ii mai poti adauga o placuta de 4 GB pe slotul liber. Oricum, ma indoiesc ca vreo activitate sa necesite o memorie mai mare de 8 GB.
    Acest upgrade va merita doar in cazul in care il vei utiliza mult in activitati multitasking si gaming. Altfel, si cei 4 GB integrati vor fi suficienti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiurea! eu am pus inca 16 Gb...

    RăspundețiȘtergere

Designed By Blogger Templates