duminică, 25 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Beko WMB71242MBL, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A++, Alb

Masinile de spalat de la Beko se fac remarcate prin raportul excelent dintre calitate si pret, tehnologiile speciale care le insotesc si caracteristicile excelente ale acesotra le fac a fi foarte atractive si apreciate de catre utilizatori.
Exemplul unei masini de spalat performante, comercializata la un pret foarte accesibil este Beko WMB71242MBL.
Aceasta are in dotarea sa o intreaga serie de caracterstici ce asigura spalarea rufelor la perfectie.
Se remarca prin capacitatea mare de incarcare, eficienta energetica inalta, tehnologiile utilizate la spalare, dar si prin programe.
Design-ul masinii de spalat este unul modern. Elementele stilistice ale modelului sunt reprezentate de finisjalele de calitate, exteriorul prezentand o realizare de culoare alba, de o eleganta aparte.
Dimensiunile sunt cele standard, mai exact de 84 x 60 x 50 cm, integrandu-se perfect in orice spatiu.
Panoul de control este situat in partea superioara, setarea programelor realizandu-se extrem de usor. Interfata acestuia este una simplista, avand in dotare si un display lcd care va afisa informatii referitoare la programul ales.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat

Fiind inclusa in seria ''smart blue line'', acest model are in dotare elementele specifice ale acestei serii. Mai exact, aceasta are in dotare o lumina albastra in interiorul cuvei, o iluminare ce induce o atmosfera placuta in incapere.
Beko WMB71242MBL este inclusa in clasa A++ energetica, clasa A de efiecienta la spalare si clasa B la centrifugare, fiind unul dintre cele mai eficiente modele, avand un consum de curent foarte scazut.
Capacitatea de incarcare este de 7 kg. Centrifugarea se realizeaza la viteza de 1200 rpm.
Programele de spalare sunt extrem de variate, acestea fiind create pentru a asigura o spalare perfecta articolelor realizate din orice tip de tesatura, cu diferite grade de murdarie.
Regasim aici programe pentru: bumbac, sintetice si lana, dar si programe  speciale ca: dark care, antialergic, xpress si mix. Sunt disponibile si optiunile de spalare: extra-clatire, prespalare si spalare manuala.
In ceea ce priveste functiile speciale, Beko WMB71242MBL are in dotare functia de programare intarziata. Mai dispune de un sistem electronic de control al balansului (ce ajuta distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamaburului,reducand vibratiile), sistem de reglare al consumului( ajuta la economisirea resurselor energetice) si sistem de sigutanta impotriva copiilor.
Cum se poate observa aici, masina de spalat este una performanta, din dotarea acesteia facand parte sisteme de tot felul.
Aceasta mai dispune si de sistemul de protectie impotriva inundatiilor, intrerupand alimentarea cu apa cand o problema a fost detectata.

Masina de spalat poate fi achizitionata si de la: Altex .

In concluzie, Beko WMB71242MBL este o masina de spalat de o calitate excelenta si foarte bine dotata, asigurand tot ceea ce tine de o spalare perfecta a rufelor. Reprezinta o alegere foarte buna la un pret extrem e accesibil.
Recomand achizitionarea acesteia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates