marți, 20 ianuarie 2015

Combina frigorifica Heinner HC-249A+, 249 l, Clasa A+, H 180 cm, Alb

Heinner este un producator relativ cunoscut pe piata de electrocasnice, fiind recunsocuti mai mult pentru produsele destul de calitative comercializate la preturi super accesibile.
Ca si in cazul de fata, Heinner HC-249A+ este o combina frigorifica foarte accesibila ca pret si excelenta pe partea de caracteristici, fiind o alegere cat se poate de buna in cazul in care bugetul dumneavoastra este ceva mai limitat, iar produsul pe care sunteti interesati sa-l achizitionati doriti sa respecte principiile calitatii.
Trecand la caracterizarea acestui produs, vom descoperi o combina frigorifica foarte calitativa si fiabila ce poate raspunde cerintelor adresate de catre o familie cu un numar mediu de membri.
Pe partea de design, aceasta respecta clasica forma a unui aparat frigorific. La exterior prezinta o realizare de culoare alba, calitatea constructiei fiind foarte buna deasemenea.
Dimensiunile aparatului sunt destul de compacte, avand o inaltime de 180 cm, o lungime de 55.4 cm si o adancime de 56.6 cm.


Frigiderul este situat in partea de sus, congelatorul fiind situat in partea inferioara.
Capacitatea neta totala disponibila este de 249 de litri. 
Compartimentarea este realizata in felul urmator:
-179 de litri sunt alocati frigiderului, acesta fiind impartit pe 3 rafturi realizate din sticla ce pot fi ajustate pe diferite niveluri, 4 suporturi de usa si un compartiment pentru depozitarea legumelor sau fructelor;
-pe partea de congelator avem la dispozitie o stocare de 70 de litri, acesta fiind impartit pe 3 compartimente realizate din plastic.
Cu toate ca sistemul de racire nu beneficiaza de tehnologia no frost, nu veti gasi necesar procedeul de decongelare, congelatorul avand in dotare un sistem special care ajuta la dezghetarea automata, fiind actionat in momentul in care depunerile de gheata au inceput sa se formeze.
In ceea ce priveste consumul de curent, acest aparat frigorific este incadrat in clasa A+ energetica, consumul anual fiind de doar 257 kw, media lunara fiind in jurul valorii de 21 de kw.
Nivelul de zgomot produs este unul destul de scazut, de doar 43 dB, aceasta combina frigorifica fiind una silentioasa.

Asadar, Heinner HC-249A+ respecta toate principiile ce tin de calitate si performanta, fiind o alegere cat se poate de buna la un pret foarte accesibil.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates