sâmbătă, 25 iulie 2015

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, Inverter, 12000 BTU, Clasa A++

Aparatul de aer conditionat este dispozitivul care nu ar trebui sa lipseasca din incinta unei locuinte moderne, avantajele oferite de un astfel de aparat fiind numeroase.
In cazul in care doriti a beneficia de un confort sporit pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, atunci va recomand sa aplelati la aceasta solutie moderna de climatizare.
Noile aparate de aer conditionat ce fac parte din seria anului 2015 vin echipate acum cu tehnologia inverter, oferind o eficienta energetica mai ridicata, un randament mai bun, dar si un confort imbunatatit.

Un astfel de aparat este Star-Light ACM-12BIN. Fiind echipat cu cele mai noi tehnologii, inclusiv cu tehnologia inverter, actualul model promite o eficienta energetica ridicata, dar si un randament foarte bun. Acesta este inclus in clasa A++ energetica, avand o capacitate de 12000 de BTU.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest aparat de aer conditionat
                       Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Aparatul de aer contitionat Star-Light este disponibil in stocurile magazinelor la un pret extrem de atractiv, raportul calitate pret fiind unul dintre cele mai bune.
In ciuda faptului ca nu provine de la un brand cunoscut, Star-Light ACM-12BIN este un model destul de performant si capabil in a concura de la egal la egal cu modelele ce fac parte dintr-o categorie superioara de pret. Intr-adevar, fiabilitatea aparatului nu poate fi garantata. In practica, acesta ar trebui sa aiba o durata de viata ridicata deoarece integreaza un compresor provenit de la un producator consacrat.

Design-ul aparatului este unul modern si elegant. Unitatea interioara este realizata dintr-un plastic rezistent, avand dimensiunile de: 800 x 188 x 275 mm si greutatea de 7.4 kg. Aceasta integreaza si un display led ce va afisa temperatura setata. Dimensiunile unitatii exterioare sunt de 720 x 250 x 540 mm, iar greutatea de 26.9 kg. Calitatea constructiei este una decenta, aparatul de aer conditionat avand o structura solida, dar si foarte compacta.

Nivelul de zgomot produs de unitatea interioara este de 54 de dB. Pentru a nu deranja pe timpul noptii, aparatul dispune si de functia Sleep/Night Mode, capabila in a reduce zgomotul si pastra randamentul in limitele rezonabilului. Aparatul mai dispune si de functiile: turbo, dezumidificare, timer si auto restart.
Star-Light ACM-12BIN are capacitatea de 12000 de BTU, asigurand racirea/incalzirea unor suprafete mai mari, de pana la 35 de metri patrati.

Consumul energetic este unul foarte redus, aparatul fiind inclus in clasa A++ energetica. Producatorul estimeaza un consum anual energetic de 219 kw la racire si 875 de kw la incalzire. Folosit pe tot parcursul anului, aparatul va genera un cosnum de aproximativ 1100 de kw. La normele actuale, cei 1100 de kw ar avea un pret de aproximativ 600 de lei, media lunara ce se adauga la factura fiind de 50 de lei, un consum extrem de redus in opinia mea. Folosit doar pe timp de vara, aparatul va genera un cost mult mai redus.

Concluzia ar fi ca merita cu siguranta sa achizitonati acest aparat de aer conditionat Star-Light cu seria ACM-12BIN deoarece veti fi multumiti de performantele excelente ale acestuia, dar si de eficienta energetica ridicata.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates