miercuri, 7 ianuarie 2015

Laptop Toshiba Satellite L50-B-1K7 cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell, 4GB, 750GB, AMD Radeon R5 M230 1GB, FreeDOS, White

Laptop-urile performante pot fi achizitionate in zilele noastre la preturi cat se poate de accesibile.
Asadar, daca va doriti un laptop de calitate, care sa va ofere un nivel al performantelor foarte bun, intr-o gama larga de activitati, va recomand atunci sa alegeti acest Toshiba Satellite L50-B-1K7.
Un laptop destinat utilizarii multimedia ce impresioneaza prin design-ul modern si caracteristicile excelente, oferind o experienta in utilizare exceptionala.
Aspectul elegant al acestuia sa face evidentiat fata de celelalte modele prin culoarea alba, cu finisaje lucioase, demonstrand faptul ca ati dat banii pe un produs de calitate atat prin prisma design-ului cat si a caracteristicilor.
Ar mai fi de specificat si ca este si foarte protabil, constructia compacta a acestuia, de dimensiuni reduse, mai exact 38 cm lungime, 25.9 cm latime si 2.55 inaltime si greutatea de doar 2.2 kg il face a fi foarte usor de transportat dupa dumneavoastra.
Atunci cand vine vorba de specificatiile tehnice ale laptop-ului, veti descoperi ca acesta adaposteste o confguratie hardware extrem de capabila sa faca fata oricaror activitati.

                             Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
 
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Toshiba Satellite L50-B-1K7 include un procesor intel core i5 pe doua nuclee ce ruleaza la frecventa standard de 1700 mhz, atingand pana la 2700 mhz in turbo boost.
Placa video dedicata AMD Radeon R5 M230 cu 1 GB memorie va ofera cea mai buna grafica, pentru reproducerea perfecta a detaliilor in activitati ca de exemplu gaming-ul.
Mai include 4 GB de memorie ram DDR 3 (suporta upgrade pana la 16 GB) si un HDD Sata III cu capacitatea de 750 GB ce are un buffer foarte bun( in medie de 75 mb/sec ) .
Autonomia bateriei este tot aceea de pana la 6 ore, cu care cei de la Toshiba ne-au obisnuit pe majoritatea modelelor.
Display-ul cu diagonala de 15.6 inch are o rezolutie hd de 1366x768, imaginile redate remarcandu-se prin claritatea excelenta, fiind reproduse cu o acuratete foarte buna.
Partea multimedia si conectivitatea sunt deasemenea excelente, laptop-ul fiind dotat cu unitate dvd-rw, camera web hd, microfon, cititor carduri si difuzoare stereo, conectori hdmi, vga, usb 2.0, usb 3.0, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.

Imi inchei aceasta prezentare prin a va recomanda sa achizitionati acest laptop Toshiba Satellite L50-B-1K7, fiind o alegere cat se poate de inspirata, dovedita prin caracteristicile excelente ale acestui produs.

Laptop-ul poate fi achizitionat si de la: Flanco

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates