joi, 29 ianuarie 2015

Combina frigorifica Electrolux EN3201MOW, 309 l, Clasa A++, H 174.5 cm, Alb

Electrolux EN3201MOW este o combina frigorifica accesibila ce se remarca prin capacitatea mare de depozitare, prin caracteristicile excelente, dar si in privinta consumului energetic.
Pretul mic la care aceasta este comercializata reprezinta un mare avantaj pentru dumneavoastra ca si cumparator. In acest fel veti putea achizitiona un produs de o calitate excelenta fara a fi nevoiti sa cheltuiti o suma importanta de bani.
Raportul intre calitate si pret este unul favorabil, de acest produs fiind atassate o serie de caracteristici foarte bune.
In ceea ce priveste design-ul, modelul iese din tiparul clasic prin elementele specifice care ii confera un aspect modern. Prezinta o realizare eleganta, de culoare alba, cu manerele verticale situate pe partea stanga.
Dimensiunile sunt de 174.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 64.7 cm adancime.

                                    Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
                         Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale aparatului frigorific

Capacitatea neta totala a combinei frigorifice Electrolux EN3201MOW este de 309 de litri, mai exact un frigider cu capacitatea de 198 de litri si un congelator cu capacitatea de 111 litri.
Compartimentarea este realizata foarte eficient.
Frigiderul este impartit pe 3 rafturi, 3 suporturi de usa , un suport pentru sticle si 2 compartimente pentru legume/fructe, fiind disponibil un spatiu suficient de mare pentru a depozita o cantitate mare de alimente.
Temperatura interioara poate fi ajustata, asta datorita termostatului ce include un buton rotativ.
Iluminarea interioara a frigiderului se realizeaza pe led-uri, o lumina puternica si extrem de economica.
Congelatorul este impartit pe 3 compartimente, capacitatea de congelare a acestuia fiind de 4 kg/24 de ore.
Sistemul de racire este unul de tip clasic, dezghetarea frigiderului realizandu-se automat, in timp ce congelatorul va necesita la anumite perioade de timp dezghetare manuala.
Fiind un model al noii generatii, acesta prezinta o eficienta energetica foarte buna, fiind incadrat in clasa A++ cu un consum anual de doar 233 de kw.
Combina frigorifica este una foarte silentioasa in privinta zgomotului produs, nivelul zgomotului fiind de doar 40 de dB.

In concluzie, Electrolux EN3201MOW este o combina frigorifica ce merita a fi achizitionata, fapt dovedit de calitatile excelente ale acesteia si de pretul foarte scazut.
Recomand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates