marți, 6 ianuarie 2015

Laptop Dell Inspiron 3542 cu procesor Intel® Core™ i7-4510U, 2.00GHz, 8GB, 1TB, nVidia GeForce 840M 2GB, Ubuntu version 12.04, Black

Daca va intrebati spre ce producator sa va indreptati atunci cand sunteti in cautarea unui laptop de calitate, performant si fiabil, raspunsul ar fi cu siguranta Dell.
Dell este unul dintre producatorii de laptop-uri ce s-au facut remarcati de-a lungul timpului prin produsele lor excelente ca si calitate, extrem de fiabile si cu o durata de viata indelungata.
Recomandarea mea de astazi merge catre laptop-ul Dell Inspiron 3542.
Un laptop excelent din toate punctele de vedere, fiind o alegere cat se poate de inspirata, asta si daca aveti bugetul necesar la dispozitie.
O investitie care cu siguranta merita in cazul in care va doriti un produs de cea mai buna calitate care sa raspunda cerintelor unui utilizator obisnuit, cat si ale unui utilizator avansat care isi doreste mai mult de la laptop-ul lui.
La ce performante ofera acesta, poate incocui cu usurinta un sistem desktop, fiind destinat utilizarii in orice activitate multimedia.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

Pe partea de design acesta ne incanta prin finisajele de calitate ale carcasei ,fiind realizat din materiale calitative si foarte durabile, cat si prin dimensiunile reduse care il fac a fi foarte portabil.
Daca revenim la partea tehnica, vom descoperi ca acesta este dotat cu procesor intel core i7, model 4510U. Un procesor extrem de capabil, conceput sa ofere putere atunci cand este necesar si sa fie economic atunci cand nu este solicitat.Ruleaza la o viteza de 2000 mhz si poate atinge pana la 3100 mhz in turbo boost.Se bazeaza pe microarhitectura haswell, fiind fabricat la tehnologia de 22 nm si are o memorie cache de 4 MB.
Multumita placii video dedicate cu chipset de la nVidia, model GeForce 840 M si memorie de 2 GB, va veti putea bucura si de jocuri avansate pe acest laptop, rulate la detalii grafice inalte.
Include o memorie ram de 8 gb,mai mult decat suficienta pentru a asigura o experienta excelenta in utilizare.
Stocarea este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 1 TB ce va permite sa inmagazintati extrem de multe fisiere media, filme, muzica, jocuri si programe.
Ecranul laptop-ului este cel standard regasit pe majoritatea laptop-urilor din ziua de azi.Un ecran ce se bazeaza pe tehnologia lcd-led, avand o diagonala de 15.6 inch si o rezolutie hd de 1366x768.
Am ramas placut impresionat de calitatea acestui ecran, imaginile fiind reproduse fidel si extrem de clar.Culorile sunt redate cu o acuratete foarte buna, iar contrastul este excelent.
Unghiurile de vizualizare sunt cat se poate de bune, mai ales ca vorbim aici despre un ecran tn si nu unul ips.
La nivelul dotarilor multimedia acest laptop include unitate dvd-rw, camera web, microfon, difuzoare stereo si cititor de carduri.
Conectivitatea are in componenta atat porturi hdmi, vga, usb, iesire audio si rj-45, cat si wireless si bluetooth integrate.
Autonomia bateriei este foarte buna, pana la 6 ore de utilizare in functie de natura activitatilor.
In concluzie, va recomand cu incredere sa achizitionati acest laptop, fiind o alegere cat se poate de inspirata care cu siguranta o sa va satisfaca asteptarile si care o sa va impresioneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates