vineri, 2 ianuarie 2015

Laptop Asus X553MA-SX487B cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core N3540, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Asus X553MA-SX487B este un laptop elegant si portabil, destul de bun in privinta performantelor oferite, potrivit pentru utilizarea in activitati multimedia si office.
Este foarte accesibil ca pret si include o serie de caracteristici excelente, fiind clasat a fi unul dintre cele mai vandute laptopuri din aceasta categorie.
Trebuie sa aflati in primul rand ca acesta vine cu sistem de operare preinstalat.In ciuda pretului foarte scazut,acesta include ultima verisune de windows 8.1, licenta autentica.
Se poate aplica aici expresia "plug&play",datorita faptului ca toate driverele si programele necesare le gasim preinstalate.Ne vom putea bucura acesta de la bun inceput, fara a avea batai de cap cu privire la instalarea acestor programe.
In ceea ce priveste design-ul,acesta prezinta o constructie moderna si compacta ca dimensiuni.Face parte din noua serie de laptopuri asus, seria X,remarcandu-se pe partea de design finisajele elegante cu textura fina, mata.

                             Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun

              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Este foarte portabil si usor de transportat,dimensiunile acestuia fiind de 280x252x25.3 mm, iar greutatea de doar 2.2 kg.
La nivel tehnic, Asus X553MA-SX487B incorporeaza componente de o caltate decenta ce furnizeaza performante acceptabile.

Procesorul Intel Pentium N3540 cu patru nuclee are o viteza de operare de 2160 mhz si poate atinge 2660 mhz atunci cand este necesar.Un procesor rapid ce poate face fata cu usurinta in majoritatea activitatilor.Placa video este de tip integrata, cu chipset tot de la intel, HD graphics.O placa video acceptabila ce asigura performante decente sau chiar excelente in activitati basic cum ar fi:redarea filmelor hd,browsing pe internet,etc.Mai include o memorie ram de 4gb,tip ddr 3,frecventa 1066 mhz.
Stocarea este asigurata de hdd-ul cu capacitatea de 500 de gb, suficienta pentru stocarea foarte multor fisiere.

Capitolul la care acest laptop nu sta prea bine este autonomia.Acumulatorul li-ion are doar 2 celule, autonomia de lucru fiind de maxim 3 ore.Acest lucru poate insemna o problema atunci cand calatoriti mult si nu aveti prin apropiere o sursa de curent.Dar daca il veti folosi mai mult acasa,nu aveti de ce sa va ingrijorati.Oricum,compenseaza la celelalte aspecte unde se descurca mult mai bine.

Partea multimedia a laptopului include difuzoare,microfon,camera web si cititor de carduri.
Se remarca aici difuzoarele stereo ce includ tehnologiile SonicFocus si SonicMaster, sunetul produs de catre acestea avand o claritate foarte buna.
Sta excelent si in privinta conectivitatii, fiind dotat cu porturi hdmi, vga, usb de mare viteza(3.0), iesire audio si bluetooth.Conexiunea la retea se realizeaza fie prin cablu ej-45,ori prin wireless.

In concluzie,Asus X553MA-SX487B reprezinta o alegere foarte buna in cazul in care va doriti un laptop de calitate si nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani pentru a-l achizitiona.
Acestea fiind spuse, vi-l recomand !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates