luni, 26 ianuarie 2015

Laptop Lenovo B50-70 cu procesor Intel® Core™ i7-4510U, 2.00GHz, Haswell™, FullHD, 15.6", 8GB, 1TB, DVD-RW, AMD Radeon™ R5 M230 2GB, FreeDOS, Black

Cei de la Lenovo au lansat de curand pe piata seria B50 de laptop-uri, oferind configuratii performante la preturi accesibile.
In articolul de astazi va voi prezenta laptop-ul Lenovo B50-70, un model entry level ce include o confguratie hardware avansata ce va furniza performante excelente.
Pentru un pret ceva mai ridicat, veti beneficia de un produs calitativ, fiabil si foarte performant ce poate raspunde utilizarii in orice activitate multmedia. Deci, o investitie care cu siguranta merita.
Lasand la o parte caracteristicile de natura tehnica, vom descoperi un laptop ce se face remarcat si prin design. Aspectul acestui model este unul modern, evidentiat prin finisajele elegante.
La exterior, acesta prezinta o constructie realizata din plastic de cea mai buna calitate, cu finisaje mate, extrem de atragatoare.
La proiectarea acestui laptop s-a tinut cont si de dimensiuni. Astfel, dimensiunile modelului sunt reduse, o realizare compacta de 380 x 24.7 x 262 mm si 2.32 kg greutate, fiind portabil si usor de transportat.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Ecranul laptop-ului Lenovo B50-70 are diagonala de 15.6 inch si rezolutia full hd de 1920x1080p. Imaginile afisate sunt extrem de clare si vibrante, experienta de vizionare fiind incredibila, marcata de un contrast excelent si o reproducere fidela a culorilor.
Configuratia tehnica a acestui model include componente foarte performante, din generatia actuala.
Din aceasta configuratie fac parte un procesor extrem de performant si o placa video dedicata.
Procesorul face parte din gama superioara a celor de la intel, fiind un model i7 cu doua nuclee ce ruleaza la viteza maxima de 3100 mhz in turbo boost si are o memorie cache de 4 MB.
Placa video vine cu chipset de la AMD si are o memorie de 2 GB.
Din aceasta confguratie face parte si memoria ram de 8 GB, tip DDR 3, cu frecventa de 8 GB.
Stocarea este asigurata de catre HDD-ul cu capacitatea de 1000 de GB.
La nivel multimedia, laptop-ul include o unitate dvd-rw, camera web, cititor de carduri si difuzoare stereo ce includ tehnologia Dolby advanced audio.
In ceea ce priveste conectivitatea, Lenovo B50-70 are in dotarea sa: 3 porturi usb, vga, hdmi, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.
Acumulatorul li-ion cu 4 celule asigura o autonomie de functionare destul de buna. Aceasta poate varia in functie de natura activitatilor.

In concluzie, Lenovo B50-70 este un laptop de o calitate foarte buna, oferind performantele necesare de care aveti nevoie pentru a beneficia de o experienta placuta in utilizare.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates