duminică, 4 ianuarie 2015

Laptop Asus X553MA-SX376B cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core N3540, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Asus X553MA-SX376B este unul dintre cele mai accesibile laptopuri disponibile pe piata care vin cu sistemul de operare windows 8.1 preinstalat, avand o configuratie hardware decenta si fiind perfect pentru utilizare in activitati office si multimedia.
Reprezinta alegerea perfecta atunci cand sunteti in cautarea unui laptop ieftin, de o calitate foarte buna.
Se remarca in privinta mai multor aspecte, unul dintre acestea fiind designul modern.
Face parte din seria X a celor de la Asus si se evidentiaza prin finisajele moderne, fiind realizat din materiale de cea mai buna calitate.
Performantele acestuia sunt destul de bune pentru un laptop atat de accesibil ca pret, configuratia acestuia avand in componenta un procesor de la intel cu 4 nuclee ce ruleaza la viteza de 2160 mhz, turbo boost pana la 2660 mhz, 2 mb cache, tehnologie 22 nm.

                         Cumpara laptopul de aici la un pret foarte bun
        Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestui laptop

Configuratia este completata de placa video integrata intel hd graphics, dar si de memoria ram de 4 gb cat si de hdd-ul cu capacitatea de stocare de 500 de gb.
O configuratie mai mult decat decenta ce va permite sa il utililizati intr-o gama larga de activitati, office si multimedia ca : browsing web, vizionare filme hd, programe si jocuri pana la un anumit nivel.
Atat tastatura, cat si touchpad-ul laptop-ului Asus X553MA-SX376B sunt foarte precise si va ajuta sa obtineti rezultate excelente in lucru si sa fiti foarte productiv.
Ecranul cu diagonala de 15.6 inch are o rezolutie hd de 1366x768, afisand imaginile la o claritate excelenta.
Partea multimedia a laptop-ului se remarca prin difuzoarele stereo de calitate ce redau sunetele extrem de clar si precis,fiind dotate cu tehnologiile sonicmaster si sonicfocus.
Pentru covorbirile on-line, aveti la dispozitie camera web si microfon integrate.
Sta bine si pe partea de conectivitate. fiind dotat cu cititor de carduri, porturi vga, hdmi, usb(3.0), rj-45, wi-fi integrat si bluetooth.
Autonomia bateriei este destul de buna, in medie de 4 ore de utilizare in functie de natura activitatilor in care il veti utiliza.
Asadar, Asus X553MA-SX376B reprezinta o alegere cat se poate de buna, un laptop de o calitate foarte buna ce merita a fi achizitionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates