joi, 15 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWE81283XW, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++

Daca aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare, performanta si eficienta energetic, alegerea perfecta pentru dumneavoastra este atunci Indesit Innex XWE81283XW.
Una dintre cele mai atractive masini de spalat prin prisma pretului si a performantelor ce ofera o spalare perfecta a rufelor cu un consum extrem de scazut de resurse.
Aceasta se face remarcata printr-o serie excelenta de caracteristici, reprezentand una dintre cele mai bune alegeri disponibile la acest pret.
Se fac evidientiate: numarul mare de programe si optiuni de spalare disponibile, capacitatea mare a cuvei ce permite incarcarea a pana la 8 kg de rufe la o singura de spalare, centrifugarea rapida la 1200 rotatii pe minut, cat si clasa A+++ energetica din care face parte.
Consumul de curent este unul extrem de scazut, clasa A+++ in care este incadrata fiind certificarea maxima pentru o masina de spalat super eficienta in privinta consumului.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat
 
Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestei masini de spalat rufe

Indesit Innex XWE81283XW sta bine si pe partea de design, cu o constructie moderna si eleganta, de dimensiuni standard, avand o inaltime de 85 cm, 59.5 cm lungime si 60.5 cm latime, precum si o greutate de 75 kg.
Materialele utilizate la realizarea acesteia sunt de o calitate foarte buna, cuva fiind realizata din poliplex, iar tamburul din inox.
Dimesniunile mari ale tamburului va permit sa incarcati rufele foarte usor si fara efort.
Panoul de control este situat in partea superioara, controlul programelor realizandu-se extrem de usor.
O gama variata de 16 programe disponibile, strcturate pe categoriile standard(bumbac standard, sintetice, colorate), eco/rapide si speciale(sport, rufe negre, antimiros, delicate, lana, pilote).
Se remarca si optiunea pentru indepartare pete, cat si ciclul pentru indepartarea mirosurilor.
Performantele la spalare sunt excelente, rufele fiind spalate extrem de bine. Datorita acestei game diversificate de programe veti obtine rezultate excelente la spalarea articolelor din orice tesaturi.
In ceea ce priveste caracteristicile speciale, aceasta masina de spalat beneficiaza de: autoclean( autocuratarea cuvei de resturi si urme de detergent), delaytimer( amanarea inceperii programului),cat si push&wash(setarea programului la apasarea unui singur buton).
Panoul de control are in dotare si un display LCD, acesta afisand informatii cu privire la programul ales, etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizarea acestuia.

In concluzie, va recomand sa achizitionati aceasta masina de spalat Indesit XWE81283XW, aceasta demonstrandu-si calitatile prin performantele de spalare foarte bune, cat si prin consumul energetic extrem de scazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates