vineri, 9 ianuarie 2015

Laptop Gaming Asus G771JM-T7043D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, 17.3", Full HD, 16GB, 2 x 1TB + 512GB SSD, Blu-Ray, nVidia GeForce GTX 860M 4GB, Free DOS, Black/Aluminium

Pentru gamerii pasionati ce au nevoie de performante maxime  exista Asus G771JM-T7043, un laptop extrem de performant, dedicat in primul rand gaming-ului, exact pe gustul fiecarui utilizator pretentios care isi doreste produse de cea mai buna calitate.
Nivelul performantelor oferite este unul extraordinar, dar si pretul pe masura. O investitie care se justifica prin prisma caracteristicilor impresionante de care acest laptop da dovada.
Design-ul acestuia este unul foarte modern, cu finisaje elegante si linii indraznete pe un ton negru mat, carcasa fiind realizata dintr-o combinatie de aluminiu si plastic.
Un laptop impresionant din toate punctele de vedere, unul dintre acestea fiind design-ul.
Sta foarte bine si pe partea de dimensiuni. In ciuda faptului ca este un laptop dedicat performantelor, nici dimensiunile acestuia nu au fost neglijate, fiind destul de compact pentru categoria sa.
Are dimensiunile de 415x35.6-30.4x 280 mm si greutatea de 3.4 kg, fiind destul de usor de transportat.
Tastatura iluminata in rosu contribuie la aspectul modern al laptop-ului.Este si foarte precisa, fiind optimizata pentru jocuri, tastele wasd fiind marcate special, pentru un feedback intuitiv.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Ecranul are o diagonala de 17.3 inch, rezolutie full hd de 1920x1080, este de tip lcd led si beneficiaza e tehnologia IPS.Aceasta tehnologie este extrem de benefica calitatii imaginilor, oferind cele mai buna unghiuri de vizualizare, de pana la 178 grade fara a distorsiona calitatea din orice punct am privi. Culorile sunt reproduse extrem de fidel, imaginile fiind redate pe acest ecran cu o acuratete foarte buna. Si nivelul contrastului este superb.
La nivelul caracteristicilor tehnice, Asus G771JM-T7043D are in dotarea sa o configuratie hardware exceptionala, capabila sa ofere un nivel al performantelor pana acum de neatins pe un laptop si care poate sa inlocuiasca cu usurinta un sistem desktop pentru un timp indelungat de acum inainte.
Laptopul este dotat cu un procesor pe patru nuclee intel core i7 4710hq ce ruleaza la viteza de 2500 mhz si poate atinge pana la 3500 mhz cu ajutorul tehnologiei turbo boost, avand o memorie cache de 6 MB si arhitectura haswell.Un procesor extrem de rapid, cu o viteza de reactie absolut impresionanta.
Excelentul procesor este completat de placa video dedicata nVidia  GeForce GTX860M cu 4 gb de memorie GDDR 5, dotata cu tehnologiile Physx si CUDA. Una dintre cele mai impresionante placi video disponibile pe piata, fiind clasata ca un model high end. Faptul ca acest laptop are in configuratie o placa video atat de avansata prin prisma performantelor reprezinta un lucru extraordinar.Performantele furnizate in jocuri si alte activitati sunt de neimaginat.
Mai include 16 gb de memorie ram ddr 3, stocarea fiind asigurata de cele doua hdd-uri cu capacitatea de 2 TB si de SSD-ul ce are ca si capacitate 512 GB.
In privinta dotarilor multimedia, Asus G771JM-T7043D include difuzoare stereo Bang & Olufen cu tehnologia Sonic Master Premium ce produc sunete de o calitate exceptionala, oferind o experienta audio imersiva in jocuri si filme. Mai include unitate bd-rw, camera web, microfon si cititor de carduri.
Conectivitatea laptop-ului include: patru porturi de tipul usb 3.0, mini display port, iesire audio, rj-45, wireless si bluetooth.

In concluzie, daca va doriti un laptop extrem de calitativ, care sa va asigure cele mai bune performante in gaming si intr-o gama mult mai larga de activitati pentru o perioada cat mai indelungata de timp, acest Asus pe care l-am prezentat reprezinta ideala alegere.
Va recomand sa-l achizitionati cu incredere !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates