luni, 26 ianuarie 2015

Laptop Acer Aspire E5-551G-823E cu procesor AMD Quad Core A8-7100 1.80GHz, 15.6", 4GB, 1TB, AMD Radeon™ R7 M265 2GB, Linux, Black

Daca sunteti in cautarea unui laptop multimedia performant la un pret bun, atunci Acer E5-551G-823E reprezinta o alegere foarte buna.
Acest laptop este unul foarte calitativ, avand un raport calitate pret foarte bun, oferind performantele de care aveti nevoie intr-o diversificata gama de activitati. Un laptop entry level ideal pentru utilizarea in activitati multimedia, ofiice si gaming. Configuratia tehnica este una mai mult decat decenta, oferind rapiditate in lucru si o experienta excelenta in utilizare.
Acer E5-551G-823E este un laptop compact, de dimensiuni reduse. Greutatea de doar 2.5 kg si dimensiunile de 381.6 x 31.5-24.5 x 256 mm ii confera portabilitate ridicata.
Pe partea de design, laptop-ul ne incanta prin constructia sa eleganta cu elementele specifice noii serii E de la Acer.
Finisajele sunt mate, cu structura liniara, calitatea constrcutiei fiind ireprosabila.
Un laptop modern din toate privintele, de la design si pana la componentele de ultima generatie ca alcatuisc configuratia hardware.

                                  Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
               Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Iar acum, este timpul sa trecem la caracteristicile tehnice ale modelului.
Din dotarea lui Acer Aspire E5-551G-823E face parte ecranul LCD-LED cu diagonala de 15.6 inch si rezolutie hd. Imaginile sunt redate la o claritate excelenta, continutul fiind foarte usor de descifrat, filmele hd avand un aspect extrem de realist. Display-ul este unul de tip glare (antireflexii), cu tehnologia Acer ComfyView.
Configuratia hardware include un procesor AMD cu patru nuclee ce ruleaza la frecventa de 1800 mhz. Cu ajutorul tehnologiei turbo boost, frecventa acestuia poate atinge 3000 de mhz.
Placa video dedicata include chipset-ul AMD R7 M265 si are o memorie de 2 GB.
Memoria ram integrata este de 4 GB, o memorie de tip DDR 3 cu frecventa de 1600 de mhz.
Cum se poate observa, configuratia hardware este una excelenta, componentele integrate fiind extrem de calitative.
HDD-ul cu capacitatea de 1 GB asigura stocarea unui numar foarte mare de fisiere multimedia (filme, muzica, jocuri si programe).
In ceea ce priveste dotarile multimedia, laptop-ul include difuzoare stereo, camera web, microfon si cititor de carduri.
Conectivitatea este bogata in porturi si conectori, regasindu-se aici: 2 porturi usb 2.0, 1 port usb 3.0, vga, hdmi si iesire audio. Conexiunea la internet se poate realiza prin wireless sau folosind un cablu RJ-45. Pentru conectarea cu dispozitivele multimedia, avem la dispozitie si conectivitate prin bluetooth.
Acumulatorul este unul cu 6 celule, autonomia de lucru fiind una foarte ridicata, de pana la 7 ore de utilizare.

In concluzie, Acer Aspire E5-551-823E este un laptop ce merita a fi achizitionat, o investitie care se merita cu siguranta, dovedita de caracteristicile excelente ale produsului ce ii ofera un nivel ridicat al perfromantelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates