duminică, 18 ianuarie 2015

Sistem Desktop PC Lenovo Essential H520e cu procesor Intel® Core™ i3-3240T 2.90GHz, 4GB, 1TB, Intel® HD Graphics, FreeDOS

Daca doriti sa faceti un upgrade vechiului sistem desktop, ceea ce va recomand sa faceti este un upgrade complet, nu doar la nivelul componentelor. Va recomand sa achizitionati un nou sistem, exemplul perfect fiind acest Lenovo Essential H520e.
Fiind comercializat la un pret cat se poate de accesibil, acesta se poate lauda cu performantele excelente oferite, fiind alegerea perfecta pentru un sistem multimedia.
Datorita componentelor de calitate integrate, veti putea utiliza acest sistem in orice ativitati: office, multimedia si gaming.
Oricum, sa nu va asteptati la performante extraordinare in jocuri caci nu le veti obtine, placa video nefiind dedicata, ci doar intgrata. Jocurile vor putea fi rulate la un nivel mediu grafic extrem de bine, fara nici cea mai mica problema.
Utilizat in activitati de zi cu zi, veti gasi acest sistem Lenovo Essential H520e ca fiind unul exceptional, oferind o experienta in utilizare foarte buna, cu viteze rapide de lucru.
La baza performantelor excelente stau componentele de calitate ce alcatuiesc configuratia hardware a sistemului.

                    Aici un pret foarte bun pentru acest sistem desktop
 Aici toate caracteristicile si specificatiile tehnice complete ale acestui sistem desktop

Procesorul vine de la intel, modelul fiind i3 3240T. Acesta se bazeaza pe doua nuclee si ruleaza la frecventa de 1900mhz, memoria cache fiind de 3 MB.
Placa video integrata intel hd graphics ofera un nivel al graficii foarte bun in majoritatea cazurilor, mediu in jocuri.
Memoria ram este de 4 gb, tip ddr 3, fiind suficienta in orice activitate.
HDD-ul ne ofera o capacitate de stocare foarte mare, cei 1000 de GB disponibili ne permit sa stocam foarte multe fisiere multimedia, muzica, filme si jocuri.
La nivelul conectivitatii sunt incluse o mare varietate de conectori. Se regasesc aici: porturi usb 2.0, iesire audio, iesire pentru microfon, vga, rj-45, cititor de carduri, precum si o unitate dvd-rw ca dotare multimedia.
Carcasa este de tip minitower, de dimnesiuni reduse, cu un aspect foarte placut si cu finisaje moderne.
Dimensiunile acestuia sunt de: 35 cm adancime, 35 cm inaltime, 16 cm grosime, greutatea fiind de 5 kg.

Asadar, daca sunteti in cautarea unui sistem desktop de calitate la un pret relativ redus, acest Lenovo Essential H520e este alegerea perfecta pe care am placerea sa vi-o recomand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates