marți, 27 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31074NU, Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Electrolux este unul dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice, produsele fabricate de catre acestia fiind recunsocute pentru calitatea excelenta si fiabilitatea pe termen lung.
Astfel, daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe, va recomand sa va indreptati atentia spre un model produs de catre aceasta firma, exemplul perfect fiind EWS31074NU, una dintre cele mai calitative si performante masini de spalat rufe, fiind o alegere excelenta la un pret accesibil.
Acest model se face remarcat printr-o serie impresionanta de caracteristici, combinand performantele foarte bune cu eficienta energetica sporita.
De partea acesteia se leaga si alte caracteristici excelente, cum ar fi capacitatea mare de incarcare, gama diversificata de programe, dar si design-ul
Aspectul masinii de este unul foarte modern si elegant. Incarcarea se face frontal, capacitatea de incarcare fiind de pana la 7 kg. Panoul de control prezinta o interfata intuitiva si foarte usor de utilizat.


Dimensiunile produsului sunt slim, amplasarea fiind posibila si in spatii mai restranse. Inaltimea este de 85 de cm, latimea de 59.5 cm, adancimea fiind de 44.8 cm. Este posibila incorporarea si in mobila de bucatarie, sub blat.
La nivelul caracteristicilor tehnice, modelul ne ofera o viteza de centrifugare de 1000 rpm, cat si o eficienta energetica excelenta. Incadrarea in clasa A++ energetica ii garanteaza un consum de energie extrem de scazut. Masina de spalat consuma la un ciclu de spalare o canitate de energie de doar       0.9 kw.
Prin functiile Time Manager, vom putea modifica durata ciclului dupa preferiente, pentru a avea parte de rufele spalate exact la momentul potrivit. Putem amana si inceperea programului, cu un interval de timp convenabil noua.
Pentru a asigura o ingrijire perfecta a tesaturilor, masina de spalat rufe Electrolux EWS3107 dispune de o gama diversificata de programe dedicate oricarui tip de articole.
Putem alege intre: program bumbac, jeans, lana, sintetice, delicate, matase, sport, fiind disponibile si optiunile de: stoarcere, drenare si clatire.
Mai este disponibil si un program rapid ce asigura spalarea rufelor mai putin murdare in incredibilul timp de doar 20 de minute.
Caracteristicile speciale ale modelului prezentat sunt urmatoarele, acesta dispunand de sistemele speciale de: echilibrare a incarcaturii, impotriva inundatiilor, cat si de siguranta impotriva copiilor.

In concluzie, Electrolux EWS31074NU reprezinta alegerea perfecta pentru o masina de spalat care sa respecta principiile calitatii, aceasta oferind performante maxime si eficienta ridicata la un pret foarte prietenos cu buzunarul.
Acestea fiind spuse, va recomand sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates