luni, 12 ianuarie 2015

Laptop Asus X550JK-XX115D cu procesor Intel® Core™ i5-4200H 2.80GHz, Haswell™, 4GB, 1TB, nVidia GTX 850 2GB, FreeDOS, Dark Gray

Laptopurile Asus sunt recunoscute pentru calitatea excelenta si fiabilitatea de care dau dovada, reprezentand o alegere excelenta in cazul in care va doriti un laptop performant, care sa respecte principiile calitatii si sa fie comercializat la un pret foarte competitiv.
Subiectul articolului de astazi este prezentarea lui Asus X550JK-XX115D, un laptop multimedia performant al seriei X, de o calitate foarte buna ce include o serie de caracteristici excelente, fiind comercializat la un pret foarte accesibil pentru ceea ce ofera.
Designul laptopului este unul remarcabil, evidentiat de finisajele moderne si fin texturate, culoarea argitnie ce ii ofera un aspect metalic, dar si de profilul subtire al acestuia.
Partea tehnica a laptopului are in componenta componente foarte performante ce asigura o experienta foarte buna in utilizare, fiind perfect pentru utilizarea atat in activitati office,cat si intr-o gama variata de activitati multimedia.

                               Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
              Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

O configuratie hardware ce include procesor intel core i5 dual core ce ruleaza la frecventa de 1600 mhz, dar poate atinge pana la 2600 mhz cu ajutorul tehnologiei turbo boost.
Placa video integrata vine de la nVidia, modelul fiind GTX 850M cu 2 GB de memorie.
O placa video ce face posibila rularea jocurilor la un nivel grafic bun si a altor activitati multimedia solicitante.
Memoria ram integrata este de 4 GB, de tip ddr 3 cu o frecventa de 1600 mhz.
Stocarea datelor este asigurata de hdd-ul cu capacitatea de 1 TB, o memorie de stocare suficienta pentru inmagazinarea unui numar foarte mare de fisiere.
Cum spuneam, performantele funrizate sunt excelente, componentele de ulitma generatie ale acestui laptop asigura o rapiditate in lucru foarte buna si o experienta perfecta in utilizare.
Acest laptop nu sta mai prejos nici in ceea ce priveste dotarile multimedia. Regasim aici un set de difuzoare stereo ce asgura o calitate a sunetului foarte buna, asta si datorita tehnologiei SonicMaster. Ca dotari multimedia mai include: unitate dvd-rw, cititor de carduri, camera web si microfon.
Conectivitatea este deasemena excelenta, fiind prezente aici o mare varietate de conectori: usb, vga, hdmi, iesire audio, rj-45, cat si wireless si bluetooth integrate.
Display-ul acestui laptop respecta actualele standarde in privinta marimii si a rezolutiei, avand o diagonala de 15.6 inch si rezolutie hd de 1366x768.
Autonomia bateriei este una destul de buna, media de utilizare situandu-se undeva pe la 4-5 ore in functie de activitati.
De acest laptop se leaga doar puncte foarte, neavand nici un minus care ar merita punctat aici.
Inca odata cei de la Asus demonstreaza ca sunt capabili sa faca produse de o calitate foarte buna ce merita a fi achizitionate.
Acestea fiind spuse, va recomand si dumneavoastra sa achizitionati acest laptop, fiind o alegere cat se poate de inspirata la un pret destul de avantajos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates