sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Laptop Asus F550JK-DM112D cu procesor Intel® Core™ i7-4710HQ 2.50GHz, Haswell™, FullHD, 8GB, 1TB, nVidia GTX 850 4GB, FreeDOS, Black

Cei de la Asus ne demonstreaza faptul ca pentru a atinge performanta nu este necesar sa cheltuim sume importante de bani. Articolul de astazi are ca scop prezentarea laptopului Asus F550JK-DM112D, un laptop performant comercializat la un pret corect, raportul calitate/pret fiind unul favorabil, evidentiat de caracteristicile excelente ale acestuia.
Reprezinta o alegere foarte buna in cazul in care sunteti in cautarea unui laptop multimedia care sa faca fata cu usurinta oricaror tipuri de activitati. De la cele de zi cu zi pana la cele mai solicitante, cum ar fi gamingul.
La baza acestor performante excelente stau componentele de ultima generatie ce alcatuiesc configuratia hardware a laptopului. Aceste componente sunt unele dintre mai performante, iar faptul ca au fost incluse pe un laptop comericalizat la un pret atat de accesibil reprezinta un mare avantaj.
Designul laptopului este unul modern si elegant, calitatea constructiei fiind ireprosabila,iar finisajele excelente. Suprafetele sunt mate si fin texturate, asortarea perfecta a culorilor intre ele oferindu-i un look foarte atragator. Foarte compact si in privinta dimensiunilor deasemenea, portabilitatea acestuia fiind maxima.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
             Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptopului

Trecand la specificatii tehnice, vom descoperi o configuratie hardware excelenta ce include un procesor i7 cu 4 nuclee, modelul 4710HQ. Acesta ruleaza la viteza de 2500 mhz, dar poate atinge impresionanta viteza de 3500 mhz in turboboost. Are o memorie cache de 6 MB, arhitectura haswell si se bazeaza pe tehnologia de 22 nm. Un procesor extrem de performant si capabil sa faca fata oricaror provocari.
Pentru a ne oferi o grafica exceptionala in jocuri, cei de la Asus si-au dotat acest laptop cu placa video dedicata nVidia GTX 850M cu 4 GB memorie. Jocurile vor putea fi rulate la un nivel grafic inalt, performantele fiind de-a dreptul impresionante.
Memoria ram a laptopului Asus F550JK-DM112D are o capacitate de 8 gb, fiind suficienta in orice activitate.
HDD-ul este unul sata, cu 7200 rpm, capacitatea sa de stocare fiind de 1000 GB.
Inca un aspect important la care acest laptop straluceste este calitatea display-ului. Un ecran cu diagonala de 15.6 inch ce beneficiaza de rezolutia full hd de 1920x 1080, imaginile afisate avand o claritate extraordinara.
Acumulatorul li-ion este unul cu 4 celule, autonomia de functionare fiind una foarte buna.
Sunetele redate prin difuzoarele stereo ale acestui laptop au o claritate foarte buna, asta si datorita tehnologiei sonic master ce imbunatateste semnificativ claritatea audio.
Partea multimedia mai laptopului mai are in componenta o unitate dvd-rw, microfon si camera web.
Conectivitatea este asigurata de porturile usb, vga, hdmi si de catre iesirea audio.

In concluzie, va recomand sa achizitionati acest laptop Asus F550JK-DM112D, specificatiile impresionante ale acestuia clasandu-l a fiind ca unul dinre cele calitative produse disponibile momentan pe piata pe acest segment de pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates