joi, 8 ianuarie 2015

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWE71251W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+

Indesit Innex XWE71251W este o masina de spalat performanta, excelenta pe partea de caracteristici, oferind cam tot ceea ce tine de o spalare perfecta a rufelor cu un consum eficient de resurse.
Va recomand sa faceti aceasta alegere datorita faptului ca este un produs de calitate, ce vine de la o firma consacrata in domeniu. Indesit este unul dintre cei mai importanti producatori de electrocasnice la nivel mondial, avand o experienta vasta in acest domensiu, produsele fabricate de catre acestia avand garantia calitatii si a fiabilitatii.
Revendind la prezentarea noastra, vom descoperi ca Indesit Innex XWE71251W este o masina de spalat excelenta din toate punctele de vedere, fiind o alegere cat se poate de inspirata, mai ales ca pretul acesteia este extrem de bun.
Printre caracteristicile masinii de spalat se remarca:capacitatea mare a cuvei, performantele energetice excelente, tehnologiile folosite la spalare, dar si varietatea mare de programe disponibile.
In privinta caracteristicilor tehnice, Indesit Innex XWE71251W se lauda cu o capacitate de incarcare mare, de pana la 7 kg si cu o centrifugare ce se realizeaza la viteza de 1200 rpm.

                   Cumpara aceasta masina de spalat la un pret foarte accesibil
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Are un design foarte modern evidentiat de marginile curbate, aspectul modern al panoului de control si al tamburului, o realizare compacta, de dimensiuni reduse ce va ocupa un spatiu redus acolo unde o veti amplasa.
Greutatea de 66.5 kg ii ofera o stabilitate excelenta in timpul centrifugarii.
In ceea ce priveste consumul de curent, este incardrata in clasa A+ energetica, prezentand o eficienta energetica aboslut perfecta pe tot parcursul ciclului de spalare.
Ca sa va faceti idee despre consumul de resurse, aceasta masina are un consum foarte scazut, in ciclul standard de 60 de grade va consuma doar 1 kw de energie electrica si 48 litri de apa.
La nivelul programelor de spalare, include o gama foarte diverisficata de 16 programre, imaprtite pe urmatoarele categorii:programe standard, eco/rapide si speciale.
Programele disponibile sunt urmatoarele:speciale-sport, rufe negre, antimiros, delicate, lana ,pilote; standard-bubmac cu presplare, bumbac standard 40 sau 60 de grade, sintetice, colorate; eco/rapide-program standard la 20 de grade, eco, sintetice, rapid si optiuni speciale de clatire si centrifugare.
Multumita tuturor acestor programe disponibile veti putea face intotdeauna o alegere perfecta, tinand cont de mai multi factori-de cat de murdare sunt rufele, tesaturi si tipul incarcaturii.
Include si functia de programare intarziata, prezenta pe majoritatea masinilor de spalat din ziua de astazi. Functie ce va permite sa amanati inceperea programului cu un anumit intreval de timp.
Panoul de control are de dotare si un display de tip lcd ce va afisa informatii referitoare la programul ales si timpul ramas.

In concluzie, va recomand sa achizitionati aceasta masina de spalat de la Indesit, fiind un produs de cea mai buna calitate, excelent la toate capitolele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates