joi, 29 ianuarie 2015

Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S, 309 l, Clasa A++, H 186 cm, Inox

Bosch este unul dintre producatorii de electrocasnice de care sigur trebuie sa fi auzit, fiind dealtfel si unul dintre cei mai importanti producatori la nivel mondial, produsele fabricate de catre acestia avand amprenta calitatii si a fiabilitatii.
In articolul de astazi va voi vorbi despre Bosch KGV36VL32S, o combina frigorifica de calitate ce mi-a lasat o impresie placuta, fiind alegerea perfecta la un pret mediu.
Aceasta se face remarcata atat prin design, cati si prin caracteristici.
Aspectul combinei frigorifice este unul foarte modern, aceasta fiind realizata la exterior din inox.
Dimensiunile sunt 186 x 60 x 65 cm, greutatea fiind de 73 de kg.
Capacitatea totala de de depozitare este de 309 de litri, suficienta pentru conservarea unei cantitati mari de alimente.
Compartimentarea spatiului este realizata in felul urmator: 215 litri sunt alocati frigiderului, 94 de litri congelatorului.
Interiorul frigiderului este foarte incapator, asta si datorita compartimentarii eficiente. Acesta este prevazut cu rafturi, suporti de usa si un compartiment special.

                     Aici un pret foarte bun pentru aceasta combina frigorifica
          Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Rafturile, 4 la numar, sunt realizate dintr-o sticla foarte rezistenta la socuri si la sustinerea greutatilor mari. Pentru depozitarea sticlelor/alimentelor de dimensiuni mai reduse avem la dispozitie cei 3 suporti de usa. CrisperBox este compartimentul dedicat legumelor sau fructelor, acestea fiind mentinute proapsete pentru un timp mai indelungat, asta datorita sistemului de control al umiditatii.
Iluminarea se realizeaza pe led-uri, lumina produsa fiind foarte placuta si puternica.
Congelatorul este dotat cu 3 compartimente, dintre care unul de mari dimensiuni. Capacitatea de congelare a acestuia este de 7 kg/ 24 de ore. Are si functie de super congelare.
Accesoriile incluse sunt tava pentru gheata si suportul de oua.
Bosch KGV36VL32S beneficiaza de un sistem de racire cu tehnologia lowfrost, avand in dotarea sa un compresor, clasa climatica din care face parte fiind SN-T.
Consumul energetic este foarte scazut, combina frigorifica fiind incadrata in clasa A++ energetica.
Este mult mai eficienta fata de alte modele cu aceasi capacitate, consumul anual de curent anual fiind de doar 227 de kw.
Zgomotul produs este de doar 39 de dB, fiind foarte silentioasa.

In concluzie, Bosch KGV36VL32S este o combina frigorifica calitativa si performanta, fiind o alegere excelenta, de luat in considerare.
Va recomand cu incredere sa o achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates