duminică, 1 februarie 2015

Televizor Smart 3D LED Sharp, 106 cm, Full HD, LC42LE761E

Sharp LC42LE761E este un televizor de-a dreptul remarcabil din toate punctele de vedere, fiind proiectat in asa fel incat sa impresioneze si sa multumeasca in totalitate orice utilizator pretentios prin functionalitatea excelenta, calitatea exceptionala a imaginilor si prin design.
Pretul este unul destul de accesibil, asta daca ne raportam la caracteristicile foarte bune ale produsului, un televizor de ultima generatie si extrem de performant. Deci, o achizitie care merita cu siguranta.
Trecand la caracterizarea modelului, vom descoperi un televizor care impresioneaza la prima vedere prin designul foarte modern. O realizare eleganta, de dimensiuni reduse, cu un aspect stilistic aparte.
Ecranul de 106 cm are rezolutia hd de 1920 x 1080, fiind de tipul Edge LED, cu o luminozitate de 300 cd/mp. Experienta de vizionare este una desavarsita, la acest lucru contribuind si tehnologiile speciale pe partea de imagine.

                                  Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale produsului

Televizorul beneficiaza de procesare color in 8 biti, lumina de fundal pentru eliminarea scadajelor si active motion 300 hz pentru redarea scenelor in miscare la o claritate excelenta. Contrastul foarte ridicat le ofera imaginilor un grad ridicat de realism. Nivlelul de negru este excelent, scenele intunecate fiind redate perfect. Acuratetea cu care sunt reproduse culorile este excelenta. Asadar, contrastul inalt si reproducerea fidela a culorilor fac din acest televizor a fi o alegere excelenta, claritatea imaginilor fiind una dintre cele mai bune.
Dintre toate modelele testate de catre mine in ultima perioada, Sharp LC42LE761E s-a situat printre primele.
Televizorul poate reda si continut 3D, o experienta de vizionare exceptionala cu imagini ce parasesc dimensiunea ecranului de care cu siguranta veti fi impresionat.
Pe partea audio, televizorul dispune de un sistem stereo de doua difuzoare, puterea fiind de 16W, claritatea sunetelor fiind una foarte buna.
Functiile smart ne ofera accesul la internet, la o gama variata de aplicatii de continut din diferite categorii. Interfata smart de care acest televizor dispune este una simplista si foarte intuitiva, experienta de operare fiind una foarte placuta.
Continutul multimedia poate fi redat din multiple surse: de pe o memorie usb, de pe un dispozitiv smart sau de pe un PC. Prin DLNA televizorul se conecteaza la reteaua locala, redand continutul disponibil.
In ceea ce priveste conectivitatea, televizorul este bogat in porturi si conectori. Sunt disponibile: 4 porturi hdmi, scart, vga, component, iesire audio, slot ci si rj-45. Si pentru a beneficia de o flexbilitate mai sporita, ne vom putea conecta la internet si prin wireless. Televizorul mai beneficiaza si de un tuner DVB-C/T pentru receptionarea canalelor in mod digital.

In concluzie, Sharp LC42LE761E este unul dintre cele mai atractive televizoare dsponibile la un pret mai mult decat accesibil, oferind o claritate exceptionala a imaginilor si o functionalitate smart avansata.
Acestea fiind spuse, va recomand sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates