duminică, 15 februarie 2015

Laptop Asus K555LN-DM090D cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, FullHD, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Dark blue metal

Configuratiile tehnice ale laptop-urilor sunt structurate pe diferite categorii. De la cele low-end, create in special pentru utilizarea in activitati de baza, pana la cele high-end ce pot raspunde utilizarii in orice activitate. In functie de buget si de activitatile adresate, utilizatorul va putea alege dintr-o diversificata gama de modele.
In articolul de astazi va voi prezenta un laptop situat undeva la mijloc in ceea ce priveste performantele furnizate, perfect pentru utilizarea in activitati office, multimedia si gaming pana la un anumit nivel. La un pret destul de accesibil, Asus K555LN-DM90D va putea multumi si utilizatorii ceva mai pretentiosi care sunt in cautarea unui dispozitiv portabil si in acelasi timp performant.
Caracteristicile modelului sunt foarte bune, acestea fiind completate de design-ul modern si dimensiunile reduse.
Aspectul laptop-ului este unul elegant, observandu-se aici o calitate a constructiei foarte buna, producatorul acordand o atentie speciala fiecarui detaliu. Finisajele sunt foarte placute la vedere, alternanta intre culorile albastru inchis si argintiu contribuind la modernul design al acestuia.
Portabilitatea crescuta este data de dimensiunile reduse ale acestuia, de 382 x 25.8 x 256 mm, dar si de greutatea de numai 2.3 kg.

                                 Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                  Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Trecand la caracterizarea tehnica a modelului, vom descoperi ca acesta are in dotare un display lcd-led cu diagonala de 15.6 inch si rezolutia full hd de 1920 x 1080. Mai rar gasim un laptop cu aceasta excelenta rezolutie la un asa pret.
Configuratia hardware a acestuia include un procesor intel core i5 dual core ce ruleaza la frecventa standard de 1700 mhz, 2700 mhz in turbo boost. Se bazeaza pe arhitectura haswell si are o memorie cache de 3 MB. Placa video dedicata cu chipset nVidia GT840M are memoria de 2 GB. Memoria ram de 4 GB este de tip ddr 3, cu frecventa de 1600 mhz. Stocarea datelor o asigura HDD-ul cu capacitatea de 1 TB, de tip SATA cu 5400 rpm.
Cum se poate observa si aici, configuratia laptop-ului Asus K555LN-DM090D este foarte buna, sustinand fara probleme si activitatile mai solicitante, puterea de procesare fiind una excelenta, iar grafica furnizata destul de ridicata pentru a permite rularea jocurilor la un nivel grafic bun. Sta excelent si in prvinta multitasking-ului, fiind capabil sa sustina simultan mai multe procese fara nici un pic de lag.
Ca si dotari multimedia, laptop-ul include: un sistem stereo de doua difuzoare cu tehnologia sonic master, unitate dvd-rw, camera web cu rezolutia hd, microfon si cititor de carduri SD.
Acesta are in dotarea sa si o varietate mare de porturi, regasindu-se aici: 1 port usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, vga, hdmi si o iesire audio cu jack.
Conexiunea la internet se poate realiza fie prin cablu, ori prin wireless. La nivel de conectivitate, mai este prezent si bluetooth-ul ce permite transferul fisierelor fara necesitatea unui cablu.
Bateria li-ion cu doua celule asigura o autonomie medie de functionare, de cateva ore.

In concluzie, Asus K555LN-DM090D este un laptop ce se face remarcat printr-o gama larga de aspecte si reprezinta o alegere foarte buna pentru majoritatea utilizatorilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates