vineri, 6 februarie 2015

Masina de spalat rufe Bosch WLK24261BY SLIM, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Bosch este producatorul cu o prezenta puternica pe piata de electrocasnice, produsele acestora fiind recunoscute pentru calitatea si fiablitatea excelenta. Din gama acestora fac parte o mare varietate de produse, articolul de astazi fiind dedicat masinii de spalat WLK24261BY.
La un pret ceva mai ridicat si nu atat de accesibil pentru oricine, reprezinta o invesitie foarte buna, fiind o masina de spalat extrem de performanta, eficienta si avansata ca functionalitate.
Pe partea de design, aceasta prezinta o constructie moderna si stilata, de dimensiuni reduse, fiind un model slim. Dimensiunile sunt de 85 x 60 x 45 cm, iar greutatea de 65 de kg. Peretii laterali cu adancituri ajuta la reducerea vibratiilor si la cresterea stablitatii. Astfel, zgomotul produs in timpul spalarii va fi unul redus, de 56 de dB la spalare si 73 de dB la centrifugare.
Panoul de control este situat in partea superioara, in dreapta sertarului pentru detergent. Setarea programelor se realizeaza cu ajutorul butonului rotativ si a celor de sub ecran. Informatiile referitoare la programul de ales: etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizare vor fi afisate pe ecranul LCD al masinii de spalat.

                   Aici un pret foarte bun pentru aceasta masina de spalat rufe
                Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acesteia

Incarcarea rufelor se face frontal, capacitatea de incarcare fiind de 6 kg. O capacitate medie, care se va dovedi suficienta la spalarea rufelor unei familii cu un numar mediu de membri.
Centriugarea se realizeaza la viteza de 1200 rpm, o stoarcere perfecta si eficienta.
Eficienta energetica este una foarte ridicata, Bosch WLK2426 fiind inclusa in clasa A+++. Un consum de curent extrem de scazut, de doar 0.69 kw la un program de spalare. Unul dintre cele mai economice modele testate de catre mine. Un consum redus si al apei, asta datorita sistemului special ActiveWater.
Gama de programe pe care aceasta masina de spalat ni le pune la dispozitie este una foate variata, fiind disponibile tot felul de programe, de la cele de baza pana la programe speciale, adaptate diferitelor articole. Programele disponbile sunt urmatoarele: bumbac, lana, delicate, matase, camasi, culori inchise, mix, sport, AllergiePlus si rapid. Ca optiuni de spalare avem la dispozitie: VarioPerfect, EcoPerfect, SpeedPerfect si fara centrifugare.
Cum spuneam si la inceputul acestui articol, masina de spalat Bosch WLK24261BY dispune si de tehnologii speciale. Aceasta beneficiaza de un control electronic al balansului, de un sistem detectare spuma, de protectie impotriva inundatiilor si de un sistem 3D AquaTronic. Mai dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor.

Per total, aceasta masina de spalat de la Bosch este una dintre cele mai calitative si performante, asta daca stam sa ne raportam la cele disponibile la ora actuala pe piata.
Daca aveti la dispozitie bugetul necesar, merita cu siguranta sa o achizitionati.
Vi-o recomand cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates