sâmbătă, 28 februarie 2015

Laptop Acer Aspire E5-771G-50MN cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, 4GB, 1TB, nVidia GeForce 840M 2GB, Linux, Black

Daca aveti nevoie de un laptop performant, cu ajutorul caruia sa duceti la bun sfarsit majoritatea task-urilor ce necesita resurse semnificative, dar nici nu doriti sa cheltuiti o suma mare de bani pentru achizitionarea acestuia, va recomand atunci sa va indreptati atentia catre unul dintre modelele ale celor de la Acer.

In articolul de astazi vom vorbi despre laptop-ul Acer Aspire E5-771G-50MN. Unul dintre cele mai atractive modele ale categoriei entry level, comercializat la un pret mediu. Caracteristicile acestuia sunt de-a dreptul impresionante, raportul calitate pret fiind unul favorabil.

Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care aveti nevoie de un laptop care sa sustina utilizarea nu doar in activitatile de baza, ci si in cele mai solicitante cum ar fi gaming-ul.
Modelul se adreseaza unui utilizator ceva mai pretentios, care doreste sa aiba parte de o experienta excelenta in utilizare, oricare ar fi domeniul de activitate.

Pe partea de design, laptop-ul se face remarcat prin aspectul sau elegant si bine definit, fiind realizat din materiale de inalta calitate. Finisajele liniare sunt foarte atragatoare, conferindu-i un aspect stilistic aparte.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

Tastatura cu butoane tip clichet, alaturi de touchpad-ul de mare precizie vor garanta o productivitate optimizata, o experienta in utilizare marcata de viteza si precizie.
Dimesniunile sunt de 381.6 x 30.3 x 256 mm, iar greutatea de 2.5 kg, fiind destul de portabil.

Trecand la caracteristicile tehnice, vom descoperi ca laptop-ul integreaza o configuratie hardware performanta ce include componente foarte calitative. Din aceasta configuratie face parte procesorul intel core i5 cu doua nuclee ce ruleaza la frecventa standard de 1700 mhz, frecventa maxima fiind de 2700 mhz, asta datorita tehnologiei speciale turbo boost care activeaza mai multa putere atunci cand este necesar. Procesorul se bazeaza pe o arhitectura haswell si are o memorie cache de 3 MB.
Acesta este insotit de o placa video dedicata cu chipset nVidia 840 M, cu memoria de 2 GB si de o memoria ram DDR3 cu capacitatea de 4 GB.

Performantele furnizate vor fi extrem de bune, in toate activitatile. Veti avea partea de performante excelente atat in activitatile uzuale, cat si in cele mai solicitante cum ar fi gaming-ul sau editarea software.

Stocarea datelor o asigura HDD-ul cu capacitatea de 1000 de GB, o memorie suficient de mare pentru a asigura inmagazinarea foarte multor fisiere.

Ecranul de tip LCD-LED are diagonala de 17.3 inch, rezolutia acestuia fiind cea full hd de 1920 x 1080. Astfel, claritatea imaginilor afisate va fi una extrem de buna, experienta de vizionare fiind una excelenta.

La nivelul dotarilor multimedia, laptop-ul integreaza: un set de difuzoare stereo cu tehnologia hd audio, o unitate dvd-rw, o camera web hd, un microfon si un cititor de carduri.
Conectivtatea este asigurata de port-urile: hdmi, vga, usb 2.0, usb 3.0, rj-45 si iesirea audio jack. Mai include wi-fi pentru conectarea la internet fata fir si bluetooth.

Acumulatorul cu 4 celule va asigura o autonomie destul de ridicata, de pana la 5 ore.

In concluzie, Acer Aspire E5-771G-50MN este un laptop care cu siguranta merita achizitionat, fiind o alegere inspirata care cu siguranta va merita efortul financiar.
Vi-l recomand cu incredere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates