luni, 9 februarie 2015

Laptop Asus X555LN-DM090D cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, FullHD, 4GB, 1TB, nVidia GT 840 2GB, Free DOS, Dark blue metal

Asus este un producator cu traditie, ce s-a consacrat de-a lungul timpului prin produsele extrem de calitative, avand o prezenta puternica pe piata de laptop-uri.
Gama acestora este una foarte diversificata, fiind disponibile o varietate mare de modele, structurate pe diferite categorii.
In articolul de astazi vom vorbi despre un model entry level, mai exact X555LN-DM090D. Un laptop performant, disponibil in magazine la un pret foarte avantajos.
Modelul este unul nou si apartine seriei X de la Asus, fiind recent aparut pe piata,
Dotarile laptop-ului sunt foarte bune, performantele furnizate fiind excelente. Gama de activitati in care va putea fi utilizat este una foarte larga, componentele de ultima generatie ce alcatuiesc configuratia hardware a acestuia ii vor permite sa satisfaca si cerintele unui utilizator mai pretentios.
Fie ca il veti utiliza in activitati basic, de zi cu zi, sau il veti supune activitatilor mai solicitante cum ar fi gaming-ul veti putea fi ferm convinsi ca acesta nu va va dezamagi.

                              Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
                  Aici toate caracteristicile si specifcatiile complete ale acestuia

Imi incep aceasta caracterizare prin a vorbi putin de design-ul acestuia. Aspectul modelului este unul modern si inovator. Combinatia intre culorile albastru inchis si argintiu ii confera o eleganta aparte.
Ca si elemente stilistice se mai fac remarcate finisajele atragatoare, cu aspect liniar.
Dimensiunile laptop-ului sunt foarte reduse, de 382 x 25.8 x 256, iar greutatea de doar 2.3 kg. Datorita constructiei compacte, laptop-ul este foarte portabil, fiind foarte usor de transportat. Astfel, veti putea beneficia de performante deosebite nu doar atunci cand sunteti acasa, ci pe oriunde.
La nivel tehnic, Asus X555LN-DM090D ne incanta prin configuratia hardware avansata, capabila sa ofere performante ridicate in activitati solicitante.
Procesorul intel core i5 cu doua nuclee ruleaza la frecventa de 1700 mhz si poate atinge 2700 mhz in turbo boost. Are o memorie cache de 3 MB, se bazeaza pe arhitectura haswell, fiind fabricat cu ajutorul tehnologiei de 22 nm. Un procesor foarte performant ce ofera o viteza de raspuns extrem de mica in task-uri multiple.
Sunteti interesati in a rula jocuri pe acesta? Nici o problema nu veti intampina, din aceasta configuratie facand parte si o placa video dedicata. Este vorba despre o placa video cu chipset nVidia GT 840M si o memorie de 2GB ce asigura o grafica ridicata in jocuri si activitati de editare video.
Memoria ram este de 4GB, suficienta pentru a asigura rapiditate si in activitati multitasking.
Stocarea  este asigurata de catre HDD-ul cu capacitatea de 1 TB, o capacitate suficienta ce asigura inmagazinarea a foarte multe fisiere multimedia.
Ecranul laptop-ului este de tip LCD-LED, cu tehnologia TN. Diagonala acestuia este de 15.6 inch, iar rezolutia full hd de 1920 x 1080p. Prin urmare, imaginile vor fi afisate la o claritate excelenta.
Asus X555LN-DM090D sta bine si la celelalte capitolele. Pe partea multimedia, acesta este dotat cu: unitate dvd-rw, cititor de carduri, microfon, camera web si un sistem audio de doua difuzoare bazat pe tehnologia sonicmaster.
Conectivitatea este una extinsa, laptop-ul beneficiind de o mare varietate de porturi. Asadar, regasim aici: 1 port usb 2.0, 2 porturi usb 3.0, hdmi, vga, iesire si rj-45. Acesta mai beneficiaza si de wireless si de bluetooth.
Bateria cu doua celule ofera o autonomie de lucru foarte buna, in medie de cateva ore in functie de activitatile in care il veti utiliza.
In concluzie, Asus X555LN-DM090D este un laptop de o calitate foarte buna ce merita a fi achizitionat cu incredere. Reprezinta o alegere foarte buna la un pret decent, oferind performantele de care aveti nevoie in activitati solicitante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates