sâmbătă, 14 februarie 2015

Televizor Philips LED SmartTV 3D, Ultra HD, 139 cm, Ambilight, 55PUS7809

O experienta optima de vizionare tine atat in performantele televizorului, cat si in diagonala acestuia. Cu cat diagonala este mai mare, cu atat experienta de vizionare va fi una mi realista. Televizoarele care pot fi numite mari incep de la 50 de inch, in aceasta prezentare fiind vorba de un model ce are diagonala de 55 de inch. Modelul prezentat astazi este unul de la Philips, cu seria 55PUS7809.
Un televizor extrem de calitativ si performant ce se face remarcat atat prin caracteristicile sale avansate, dar si prin designul inovator. Un design modern si atragator ce se evidentiaza prin dimensiunile extrem de reduse, o realizare de tip slim. Rama ce margineste ecranul este ultrasubtire, fiind aproape insesizabila. Lateralele sunt realizate dintr-un metal cu finisaje liniare, foarte stilate. Suportul de masa plat ii ofera televizorului o stabilitate foarte buna, fiind posibila si montarea pe perete. Dimensiunile sunt de 1232 x 710 x 35 mm, iar greutatea de 23.6 kg.
Ecranul are diagonala de 139 de cm, avand excelenta rezolutie 4K de 3840 x 2160p. Ultra HD reprezinta trecerea la urmatorul nivel in materie de calitate a imaginii. Cum se poate observa, televizoarele ce dispun de panouri cu aceasta rezolutie au fost supuse scaderilor considerabile ale pretului, in momentul de fata fiind mult mai accesibile. Dar nu rezolutia este singurul aspect care conteaza, foarte importante fiind si tehnologiile imaginii.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest televizor
                 Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale acestuia

Acest Philips 55PUS7809 beneficiaza de tehnologiile: Pixel Precise UHD ce ofera o gama impresionata de 4 trilioane de culori si un contrast dinamic de 500.000:1, PMR Ultra 600 de Hz ce ajuta la redarea imaginilor in miscare fara sacadaje, Perfect Natural Motion, Micro Dimming Pro, dar si altele.
Calitatea imaginilor este exemplara: imagini clare si extrem de realiste, redate cu o acuratete maxima. Vom putea observa aici un nivel al contrastului foarte ridicat si o reproducere foarte fidela a culorilor. O experienta de vizionare cinematica de care cu siguranta veti ramane impresionati.
Televizorul dispune si de iluminare ambilight. Panourile luminoase vor proiecta pe peretele din spate o zona luminoasa in culorile scenei vizionate, marind virtual imaginea. Datorita acestei tehnologii, experienta de vizionare va fi una desavarsita.
Philips 55PUS7809 poate reda continut si in formatul 3D, fiind incluse 2 perechi de ochelari activi.
Pe partea audio, televizorul are in dotare un sistem stereo de difuzoare cu puterea totala de 25 de W, insotit de o mare varietate de tehnologii speciale: Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, etc.
Functiile smart ale acestui model sunt foarte avansate. Procesorul quad core reduce timpii de asteptare, oferind rapiditate in lucru. Interfata smart este una intuitiva si bine realizata, accesul la aplicatii realizandu-se extrem de usor. Vom putea accesa aplicatii de tot felul, viziona continut video, naviga pe internet si efectua convorbiri on-line. Functia considerata de mine a fi cea mai importanta este cea de media-player ce permite redarea continutului multimedia (filme, muzica, poze) la cea mai buna calitate.
La nivelul conectivitatii, sunt disponibili o multime de conectori: 4 x hdmi, scart, component, iesire audio, 3 intrari usb si un slot cam ci+. Conexiunea la internet se realizeaza fara fir, prin wireless.
Tunerul digital integrat asigura receptonarea canalelor TV la o calitate excelenta.

In concluzie, Philips 55PUS7809 este un televizor impresionant din toate punctele, oferind o calitate fantastica a imaginilor si o functionalitate smart foarte buna.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates