joi, 12 februarie 2015

Laptop Asus X451MAV-VX289B cu procesor Intel® Pentium® Quad-Core™ N3530, 2.16GHz, 14", 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black

Laptop-urile decente ca si caracteristici au devenit din ce in ce mai accesibile ca pret in ultima perioada, fiind cazul si acestui model de la Asus, cu seria X451MAV-VX289B ce ofera un nivel mediu al performantelor la un pret foarte atractiv.
Reprezinta alegerea perfecta in cazul in care sunteti in cautarea unui laptop care sa va ofere performante decente in activitati office si multimedia.
Modelul face parte din seria X de laptop-uri a celor de la Asus si vine cu un design nou si caracteristici adaptate la tehnologia actuala.
Design-ul este unul modern, de o estetica foarte placuta, cu finisaje elegante si bine definite. Carcasa este realizata din plastic solid, calitatea constructiei fiind foarte buna. Este si foarte portabil, avand greutatea de doar 1.92 kg.
Tastatura ergonomica ne ofera o experienta de tastare foarte comfortabila si precisa, butoanele fiind foarte sensibile la apasare. Touchpad-ul de dimensiuni mari, compatibil si cu gesturi multi atingere ne ofera un raspuns rapid si foarte precis.

                            Aici un pret foarte bun pentru acest laptop
            Aici toate caracteristicile si specificatiile complete ale laptop-ului

La nivel tehnic, laptop-ul Asus X451MAV-VX289B adaposteste o configuratie hardware ce include componente destul de bune, performantele furnizate intr-o gama larga de activitati multimedia fiind medii.
Configuratia este alcatuita din: procesorul intel pentium n2530 cu patru nuclee ce poate atinge frecventa maxima de 2580 mhz in turbo boost, fiind bazat pe arhitectura haswell, cu o memorie cache de 2 MB. Placa video este de tip integrata, cu chipset intel hd graphics. Memoria ram este de 4 GB, de tip ddr 3, cu frecventa de operare de 1333 mhz.
Stocarea informatiilor este asigurata de HDD-ul cu capacitatea de 500 de GB ce are viteza de rotatie de 5400 rpm si un buffer destul de bun.
Laptop-ul incorporeaza un ecran cu diagonala de 14 inch ce are rezolutia hd de 1366 x 768. Tehnologia acestuia este LCD-LED, suprafata ecranului fiind de tip anti-glare, impotriva reflexiilor.
Difuzoarele stereo cu tehnologia sonic master vor oferi un sunet foarte clar si puternic. Din dotarile multimedia mai fac parte: camera web cu rezolutia vga, microfonul si cititorul de carduri SD si MMC. Laptop-ul mai dispune si de o gama variata de porturi, avand in dotare: 1 port usb 2.0, 1 port usb 3.0, vga, hdmi, iesire audio si rj-45. Dotarile modelului sunt completate de conectivitatea wireless ce permite conectarea la reteaua de internet fara fir si de bluetooth.
Bateria este cu 3 celule, oferind o autonomie de lucru destul de buna.
Sistemul de operare este preinstalat, fiind vorba aici de sistemul windows 8.1 bing.

In concluzie, Asus X451MAV-VX289B este un laptop modern si calitativ, capabil sa ofere niste performante destul e bune, fiind o alegere perfecta la un pret foarte rezonabil.
Acestea fiind spuse, va recomand cu incredere sa-l achizitionati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Designed By Blogger Templates